TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bo Falsig doublede

af | 4. dec 2014 | Nyheder

Fynske Bo Falsig har fået god gang i materialet her i efteråret efter en langsom indledning på sæsonen. I aftes var han til start tre gange på hjemmebanen i Göteborg, og det blev til to sejre.

Bo Falsig var godt tilpas efter to sejre. Kanal 75

Bo Falsig var godt tilpas efter to sejre. Kanal 75

På papiret havde Bo Falsig tre gode chancer.

– Ja, det så godt ud inden løbsdagen, og jeg håbede i hvert fald på at vinde med en af de tre heste, siger Bo Falsig.

Det startede da også godt for Bo Falsig med sejr med den amatørtrænede Stoms Mia (Dream Vacation), men så gik det galt med egentrænede Fourteen Karat.

– Han var helt under isen og jeg måtte opgive fejlfrit. Fourteen Karat havde ellers varmet fint op, men i løbet kunne jeg efter 1000 meter, hvor vi blot havde kørt 1.17, mærke, at der var noget galt. Han hang på den ene line, og kunne ikke følge med, fortæller Bo Falsig. – I normal forfatning er det en rigtig stærk hest, men han var syg i går.

Men Bo Falsig kom alligevel i vindercirklen, da han lidt senere kørte egentrænede Odin Töll (Offshore Dream) ind til sikker sejr i en V86-afdeling.

– En stærk hest, der altid gør gode præstationer, siger Bo Falsig om 4-årige Odin Töll, der nu vandt sin 5. sejr i 14 starter i år.

Det blev altså til sejre til Bo Falsig og Flemming Jensen på Åby Travet i aftes. Men der var andre danske kuske i ilden.

Christian Lindhardt blev således nummer to med Torben Hovgaard-trænede Rina Chen Hai til en suveræn Darling Boko med Johnny Takter.

Rina Chen Hai noteredes for 1.14.3a/2140 m og fik 32.500 SEK i præmie. Her var Flemming Jensen nummer fire med Hairspray, mens blot 3-årige Victoria Sisa med Peter Ingves sluttede flot af til femteplads i samme tid som Hairspray, 1.14.8a/2140 m.