TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Billund laver støtteforening

af | 2. jul 2014 | Nyheder

Den lukningstruede Billund Trav opretter nu en støtteforening, hvor man opfordrer alle travsportsinteresserede til at blive medlem – det koster 250 kr/årligt for private og 500 kr/årligt for firmaer.billundnylogo

Det kan du læse mere om i denne pressemeddelelse fra banen:

Billund Trav er trukket i arbejdstøjet

Efter at væddeløbssporten i Danmark har fået en ”Time Out” af Hestevæddeløbssportens FinansieringsFond for at afsøge mulighederne for at skaffe ”ny kapital” til drift af banerne på Nykøbing og i Billund, er såvel bestyrelsen som administrationen på Billund Trav for alvor trukket i arbejdstøjet. Der vil i den kommende måned blive arbejdet med flere fokusområder. Det vil bl.a. dreje sig om en meget dybtgående analyse af omkostningerne. Hver en sten skal vendes, og der skal findes besparelser! Markedet for sponsorkroner og fondsmidler skal endevendes. Alle muligheder skal afsøges, og det er vort håb, at der er bred opbakning til at støtte vor sport. 

Desuden vil der blive søgt efter alternative udnyttelsesmuligheder af faciliteter samt andre indtægtskilder, der kan styrke hestesporten i Sydjylland.

Og for alle hestesportsinteresserede vil der i næste uge blive lanceret ”Billund Travs Støtteforening”. Her kan såvel enkeltpersoner som virksomheder støtte væddeløbssporten i vort område. Det koster 250 kr. for enkeltpersoner og 500 kr. for virksomhedere årligt at blive medlem. Der vil blive salg på banens hjemmeside, af vore ambassadører og på de kommende løbsdage. Også en kapitaludvidelse er et af de fokusområder der arbejdes med frem mod tidspunktet, hvor der skal ske en tilbagemelding til Dansk Hestevæddeløb og Hestevæddeløbssportens FinansieringsFond.

Desuden er der endnu flere områder, der bliver bearbejdet for at sikre, at der også i mange år frem i tiden vil blive afviklet væddeløb på Danmarks største travbane.

Og sådan bliver du medlem af den nye støtteforening:

Støt kampen for Billund Travs overlevelse!

Hestevæddeløbssportens FinansieringsFond har truffet beslutning om at lukke travbanerne på Nykøbing og i Billund. Dog har man åbnet op for, at man vil se positivt på en ny henvendelse, hvis det lykkes Billund Trav at skaffe omkring 1 million kroner i øgede indtægter og besparelser pr. år i de kommende 5 år.
Derfor søsætter vi nu projektet ”Billund Travs Støtteforening”, hvor du som enkeltperson eller virksomhed kan være med til at redde væddeløbssporten i Sydjylland. Kontingentet er for privatpersoner 250 kr. om året og for virksomheder 500 kr. årligt. Hvis du vil overføre beløbet kan det ske til foreningens bankkonto Bank: 9712 konto: 0003148300
Ved indmeldelse i 2014 vil første opkrævning dække den resterende del af 2014
samt hele 2015.

Der vil senere på året blive indkaldt til stiftende generalforsamling, hvor vedtægterne på bagsiden vil danne grundlag for den videre drift af foreningen.

Med håbet om, at du vil bidrage
Billund Travklub – Billund Travs Trænerforening – Billund Trav A/S
Tlf.: 7533 1311 – mail: billund@trav.dk