TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bazire snød Juel

af | 13. nov 2014 | Nyheder

Det er ikke tilfældigt, at Jean Michel Bazire er Frankrigs førende travkusk, og i eftermiddagens Quintet-løb på Vincennes viste han endnu en gang hvorfor. Med cirka 700 meter tilbage lavede han et angreb, som Jeppe Juel, der sad i spids med Stelton, for sent opdagede.

Det så godt ud for den danske favoritekvipage, Stelton med Jeppe Juel, der kunne overtage spidsen efter 500 meter fra Moving On med Franck Ouvrie. Der blev lagt ud efter 1.10.4/600 m, men herefter havde Jeppe Juel held til at drosle tempoet ned, således de første 1100 meter blev kørt efter 1.12.4.

Vicni de l'Abbaye med Jean Michel Bazire vinder sikkert foran Stelton med Jeppe Juel Vinci de l'Abbaye med Jean Michel Bazire vinder sikkert foran Stelton med Jeppe Juel. Foto Gerard Forni

Vinci de l’Abbaye med Jean Michel Bazire vinder sikkert foran Stelton med Jeppe Juel. Foto Gerard Forni

Det er langsomt i et løb på ”sprinterdistancen” på Vincennes, og nu begyndte baghestene at røre på sig.

Ude i tredje spor dukkede Vinci de l’Abbaye med Jean Michel Bazire op – og den kom hurtigt.

Så hurtigt, at Jeppe Juel ikke kunne få Stelton til at skifte gear.

Og i Frankrig går man tæt ned over en konkurrent, så Bazire var hurtigt i spids – hans kørsel ville nok have indbragt en pæn bøde i Skandinavien, hvor man slet ikke kører på den måde.

Og nu sad Bazire på legen og kunne føre hele vejen hjem til sejr med Vinci de l’Abbaye (Otello Pierji) i 1.12.8a/2100 m, mens Stelton sad klinet i ryg uden mulighed for at slippe derfra, og noteredes for 1.12.9 på andenpladsen.

Den placering var 23.750 Euro – eller cirka 175.000 kroner – værd.

Feltets anden danske deltager State of Liberty sluttede uplaceret.