TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Australia og California Chrome

af | Nyheder

I dag rides to af verdens mest betydningsfulde galopløb – alle Derbyløbs moder, The Derby Stake på Epsom samt Belmont Stakes på Belmont-banen i New York.

De to løb har storfavoritter i hhv. Australia og California Chrome.

Det engelske Derby rides som 5. løb, og der kan spilles til løbet i DanToto.

Australia går til start med en tredjeplads i bagagen i 2000 Guineas, men alligevel er han storfavorit – og er han ikke kendt i den store offentlighed, så vil en Derbysejr sørge for det.

I USA er der efterhånden ikke mange, der ved hvem California Chrome er, for han er hesten, der kan vinde The Triple Crowm.

Bliver Caliornian Chrome den første Triple Crown-vinder siden 1978?

Bliver Caliornian Chrome den første Triple Crown-vinder siden 1978?

Det amerikanske Triple Crown for 3-årige heste, består af Kentucky Derby over 2000 m, Preakness Stakes over 1900 m og Belmont Stakes over 2400 m.

Ikke siden 1978, hvor Affirmed vandt, har en hest vundet The Triple Crown og nu har California Chrome chancen.

Siden Preaknes-sejren for tre uger siden har California Chrome været omgærdet med stor interesse fra de amerikanske medier, der næsten dagligt har historier om hesten, hans ejere, jockey og hans træner, der er 78 år gammel.

At tilmed California Chrome er lavet på en billig hingst, der kostede 2.500 dollars  i følafgift og at moderen kostede 10.000 dollars er med til at gøre historien om California Chrome til et helt eventyr.

Der kommer nok en film om hesten, hvis den vinder i aften, dansk tid!