TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Alsidige Nicole

af | 22. okt 2016 | Nyheder

I dag starter Nicole Marsing både i et galopløb på Klampenborg og et travløb på Lunden.

Den kendte monterytter Nicole Marsing der har vundet flere danske mesterskaber i den disciplin, har nu også kastet sig over galopsporten, og i sidste uge vandt hun sin første sejr på Klampenborg Galopbane med Brian Wilson-trænede Vejovis.

I eftermiddag skal hun atter ride Vejovis i Klampenborgs 9. løb med start klokken 16.10, og nogle timer senere sidder hun i sadlen i et monte-løb på Charlottenlund Travbane.

Det sker i 7. løb, hvor Nicole Marsing skal ride Jesper Winther-trænede Top Winner.

Nicole Marsing efter en tidligere sejr i et monteløb. Arkiv

Nicole Marsing efter en tidligere sejr i et monteløb. Arkiv

At Nicole Marsing nu har kastet sig over galopsporten – man kan vel sige – omsider – er ikke så mærkeligt, for hun er i den grad arveligt belastet.

Hendes fader er den tidligere championtræner Benny Jensen, og moderen Beatrice Marsing havde en flot karriere som jockey.

Efter montesporten for alvor har fået fat inden for dansk travsport har flere galopryttere – både professionelle og amatører – været med i begge sportsgrene, men det sker ikke så tit, at en rytter starter på to forskellige baner på samme dag – i hver sin disciplin.

Charlottenlund Travbane har i aften 8. løb på programmet.

I 1. løb vender Derbyvinderen Axels lillesøster, Babe Love med Nicolaj Andersen tilbage i løbene. Babe Love gør anden start for Nicolaj Andersen – debuten i juli faldt ikke så heldigt ud, men nu skulle Babe Love være klar til en god præstation.

Løbene på Charlottenlund Travbane indledes klokken 18.15.

Baneprogrammet kan downloades på dette link  – klik her