TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Al Dente fortsætter sejrstogtet

af | 28. jun 2014 | Nyheder

E3-finalen for hingste og vallakker på Bergsåker vandtes sikkert af storfavoritten Al Dente med Ôrjan Kihlström i sulkyen – det var dens 8. sejr i år i 9 starter!

Al Dente vinder sin 8. sæsonsejr i E3 finalen, Foto Kanal75

Al Dente vinder sin 8. sæsonsejr i E3 finalen, Foto Kanal75

Al Dente – der som 2-åring blev trænet af nu afdøde Tommy Hanné – ser ud til at være svensk travsports bedste 3-åring på dette tidspunkt.

Dagens førstepræmie på 800.000 SEK blev hjemført efter en hurtig start fra spor 1 og føring hele vejen.

Selv om Psycho (From Above) med Bjørn Good nærmede sig noget til slut, så var storfavoritten aldrig i fare, og den vandt i ny rekord 1.13.1a/2140 m – en rekordforbedring fra 1.14.5!

Også de følgende præmietagere rekordforbedrede markant.

Al Dente er efter Scarlet Knight og en SJ’s Photo-hoppe – han startede fem gange i fjor og vandt en enkelt sejr.

Med dagens præmie har den nu tjent 1.6 million SEK.

Mens det således blev en klar favorit sejr hos hingstene – vinderodds var 1,83 –  så var det en outsider, der hentede de 800.000 i førstepræmie hos hopperne.

Det var finske Arctic Model med Pekka Korpi, der med god hjælp af førende Fashion Duo med Jorma Kontio, kunne passere målstregen som vinder i 1.13.9a/2140 m.

Fashion Duo var tidligt gået til spids og havde Arctic Model i vinderhullet.

Midt i opløbssvinget satte Jorma Kontio skruen i vandet og kørte fra feltet – derved kunne Arctic Model komme ud, og det gjorde den, og gik forbi Fashion Duo til sejr. På tredjeplads Secret Service med Bjørn Goop.

Løbets favorit, Souchong med Ôrjan Kihlström var het under isen og sluttede uplaceret.

Vinderen Arctic Model er efter Classic Photo, der har stor succes i Sverige, hvor den jo også er fader til bl.a. Magnifique Face. Moderen er en Self Possessed-hoppe.

Arctic Model startede tre gange i fjor uden de store resultater. I år har hun nu startet 10 gange og har vundet fire sejreog i alt 1.050.000 SEK.