TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pÄ facebook

Max BrogÄrd igen?

af | Nyheder

I eftermiddag afgÞres Ärets stÞrste lÞb pÄ Bornholms Brandpark, Nordea Bornholmsmesterskab 2014. I fjor vandt Max BrogÄrd med Frank Mikkelsen lÞbet, og parret har gode muligheder for at gentage sejren. BM2014

Den 2. august blev der kĂžrt to kvalifikationslĂžb til Ă„rets Bornholms Mesterskab, de blev vundet af hhv, Streetwise med Frank Mikkelsen og Lamott med Stefan Lind-Holm.

Men sejre i udtagelseslÞbene giver ingen fordel pÄ Bornholm.

Her trĂŠkkes der lod blandt alle startmeldte og derfor er Streetwise havnet udvendigt bag startvognen med spor 5 og Lamott i anden rĂŠkke med spor 8.

Til gengÊld har Max BrogÄrd, der blev nummer to bag Lamott i udtagelseslÞbet, vundet lodtrÊkningen og trukket spor 1.

Dermed kan man mÄske se frem til en spids fra start til mÄl sejr for sidste Ärs mester.

En fÞrsteprÊmie pÄ 25.000 kroner venter forude!

Teoretisk set kan lĂžbet ende i et familie-opgĂžr, idet Max BrogĂ„rd’s storebroder, Hector BrogĂ„rd atter er til start i BM-lĂžbet, og trods sine 14 Ă„r er han stadig fit for fight.

Som altid pĂ„ en BM-dag er der udenbys gĂŠstekuske – i Ă„r bl.a. Nicolaj Andersen, Anders F Jensen og Kenneth Nielsen og sĂ„ er Mads Petersen for en kort stund hjemme pĂ„ fĂždeĂžen. Han kĂžrer bl.a. Hector BrogĂ„rd i BM-lĂžbet.

Bornholm er hievdbanen i Danmark i dag og husk at i V65-spillet ligger der en jackpot-pulje pÄ 345.815 kroner, der lÊgges oveni gevinsten, hvis dre kun findes 1 rÊkke med den rigtige kombination.

Baneprogrammet kan du downloade pĂ„ dette link – klik her