Nyheder

Find travservice på facebook

Max Brogård igen?

af | Nyheder

I eftermiddag afgøres årets største løb på Bornholms Brandpark, Nordea Bornholmsmesterskab 2014. I fjor vandt Max Brogård med Frank Mikkelsen løbet, og parret har gode muligheder for at gentage sejren. BM2014

Den 2. august blev der kørt to kvalifikationsløb til årets Bornholms Mesterskab, de blev vundet af hhv, Streetwise med Frank Mikkelsen og Lamott med Stefan Lind-Holm.

Men sejre i udtagelsesløbene giver ingen fordel på Bornholm.

Her trækkes der lod blandt alle startmeldte og derfor er Streetwise havnet udvendigt bag startvognen med spor 5 og Lamott i anden række med spor 8.

Til gengæld har Max Brogård, der blev nummer to bag Lamott i udtagelsesløbet, vundet lodtrækningen og trukket spor 1.

Dermed kan man måske se frem til en spids fra start til mål sejr for sidste års mester.

En førstepræmie på 25.000 kroner venter forude!

Teoretisk set kan løbet ende i et familie-opgør, idet Max Brogård’s storebroder, Hector Brogård atter er til start i BM-løbet, og trods sine 14 år er han stadig fit for fight.

Som altid på en BM-dag er der udenbys gæstekuske – i år bl.a. Nicolaj Andersen, Anders F Jensen og Kenneth Nielsen og så er Mads Petersen for en kort stund hjemme på fødeøen. Han kører bl.a. Hector Brogård i BM-løbet.

Bornholm er hievdbanen i Danmark i dag og husk at i V65-spillet ligger der en jackpot-pulje på 345.815 kroner, der lægges oveni gevinsten, hvis dre kun findes 1 række med den rigtige kombination.