TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

V65: Italiensk-hest sørgede for stor gevinst

af | 6. aug 2024 | Nyheder

For en god måned siden købte fynske Christina Hjort den italienskfødte Calais dei Greppi fra Sverige – i dag startede den 6-årige hoppe og vandt dagens mest overraskende sejr, der udløste en V65-gevinst på 63.705 kroner.

Calais dei Greppi henviser storfavoritten Houston TT til andenpladsen

Blot en gang tidligere i karrieren havde Calais dei Greppi (Exploit Caf) vundet løb i 22 starter.

Nu kom den på æresrunde i sin første start for sin nye ejer Christina Hjort, der også træner hoppen.

Rene Kjær sad i sulkyen og placerede Calais dei Greppi i ryg på storfavoritten Houston T T med Jan Dahlgaard, der var ude efter sin femte sejr i træk.

Houston TT, der var afkrydset på 55%, stod til odds 2,00 og ville have udløst en V65-gevinst på 2.686 kroner – og med stor sandsynlig ingen gevinst for 5 rigtige.

Indtil blot 75 meter fra mål så det da også ud til at det skulle ende i sejr til storfavoritten, men Calais dei Greppi fik angrebsplads og nåede forbi til ret sikker sejr i 1.14.9a/2140 m.

Christina Hjort, der ejer og træner Calais dei Greppi fik dermed en trænersejr i sin allerførste start med den licensgruppe – hun har dog ikke det med travet fra fremmende, idet hendes far er tidligere travtræner John Jensen (Sognefogden).

Christina Hjort har for år siden arbejdet i travstalde i Italien, og har tidligere haft startheste i Danmark.

Vinderodds for Caleis dei Greppi var 31,82 og kun afkrydset på 2%b udløste Calais dei Greppi en gevinst på 63.705 kroner for 6 rigtige og 473 kroner for 5 rigtige.

Der var 12 systemer, der havde 6 rigtige. Norske spillere tog godt for sig, idet de havde syv af systemer, svenske spillere havde tre og så var der to danske spillere, der også ramte seks rigtige.

De havde begge spillet hos Bet25 – et system til 1.260 kroner vandt 73.165 kroner, mens det andet system til 480 kroner vandt 70.800 kroner.