TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hovsa – det er snart Påske!

af | 5. mar 2024 | Nyheder

At Påsken i år falder tidligere end den har gjort de sidste fem år – nemlig den 28. marts – er tilsyneladende kommet bag på bestyrelsen i Det Danske Travselskab, der driver Charlottenlund Travbane,

I h t vedtægterne skal den ordinære generalforsamling i Det Danske Travselskab afholdes i sidste halvdel af marts måned og indkaldes med tre ugers varsel.

Mandag aften modtog Travselskabets medlemmer en mail med følgende ordlyd:

I henhold til DTS vedtægter, skal DTS holde ordinær generalforsamling sidst i marts måned, men i år falder påsken i slutningen af marts, og der er mange som holder ferie, og på dette grundlag har bestyrelse besluttet, at rykke den ordinære generalforsamling til d. 08. april 2024, og vi gør samtidig opmærksom på at dette ikke er en indkaldelse, men en information til jer medlemmer.

Bestyrelsen med formand Kaj Holm i spidsen har altså valgt at se bort fra Travselskabets vedtægter og har udsat den ordinære generalforsamling til mandag den 8. april.

Man kunne jo også have vist rettidig omhu og have afholdt den ordinære generalforsamling inden Påskeugen – hvis det nu absolut skal være et problem at Påsken ligger, hvor nu den ligger.

I 2018, hvor Skærtorsdag faldt på den 29. marts, blev generalforsamlingen afholdt den 19.marts!

Men det er klart, at det af den siddende bestyrelse i 2024 havde krævet overblik til at have haft styr på Påskens datoer.

Det er andet år i træk, at der er gået kuk i indkaldelsen til en ordinær generalforsamling.

I fjor var der problemer med indkaldelsen til den ordinære generalforsamling, der måtte udsættes fra den planlagte dato – den 28. marts til den 20. april.

Den ordinære generalforsamling blev i øvrigt efterfulgt af ikke færre end fire ekstraordinære generalforsamlinger i 2023!

Og til kommende bestyrelser i Det Danske Travselskab!

Vær opmærksom på at i 2027 falder Påsken endnu tidligere end i år – da er det Skærtorsdag allerede den 25. marts!