TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Nu uddeles de sidste wild cards til Prix d’Amerique

af | Nyheder

Vi skal næppe forvente at se den senere vinder af Prix d’Amerique pĂ¥ vinderpladsen i Prix de Belgique i eftermiddag – det er nemlig ikke sket siden 2016, hvor Bold Eagle vandt begge løb.

Davidson du Pont vandt Prix de Belgique i fjor foran Delia du Pommereux. Foto Gerard Forni

Prix de Belgique er den sidste forprøve før Prix d’Amerique, men vi fĂ¥r næppe den senere vinder af storløbet at se.

Inden for de senere Ă¥r er det kun sket i 2016, hvor Bold Eagle vandt sĂ¥vel Prix de Belgique som Prix d’Amerique – og før da skal vi tilbage til Queen L i 1993!

Der kommer 15 heste til start i Prix de Belgique og 9 af dem er faktisk sikret startplads i Prix d’Amerique – enten pĂ¥ grund af opnĂ¥ede resultater i tidligere kvalifikationsløb (Galius og Rebella Matters) eller af en kombination af resultater og præmiesum (Cokstile) – eller udelukkende pĂ¥ grund af deres hidtidige indtjening:

Davidson du Pont

Delia du Pommereux

Zacon Gio

Power

Chica des Joudes

Gu d’Heripre

I fjor vandt Davidson du Pont Prix de Belgique i løbsrekord 1.12.0/2850 m, og han tillægges en ret god chance for at gentage sejren, men i Ă¥r køres han af Nicolas Bazire, mens Jean Michel Bazire selv tager egenopdrættede Feydeau Seven, der kommer med en frisk sejr i 1.10.8a/2100 m.

Stor tiltro er der ogsĂ¥ til Fabrice Souloy-trænede Gu d’Heripre med Franck Nivard, der her fĂ¥r sin anden start efter en lang løbspause pĂ¥ grund af en skade.

I fjor var Gu d’Heripre nummer tre i Prix d’Amerique og fra morgenstunden er han spilfavorit.

Erik Bondos Cokstile med Gabriele Gelormini, der overraskende vandt Prix de Bourgogne, er ogsĂ¥ med i eftermiddag, men starter nu med fire sko og er blot ude for at finslibe formen.

Italienske Zacon Gio med Alexandre Abrivard svigtede senest ved tidlig galop – til denne start fĂ¥r den forsko pĂ¥, og det mener Jean Michael Bazire, der træner den, vil gøre den stabil.

Se op for den!

Prix de Belgique er 4. løb pĂ¥ programmet pĂ¥ Vincennes og er dagens Quintet/5+-løb med start klokken 15.15.

SĂ¥vel DanToto som Derby25 har spil til dagen.