TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

50% dansk

af | 6. mar 2019 | Nyheder

Halvdelen af feltet i et løb for 3-åringer på Jägersro i aften er født i Danmark!

Danske heste og kuske præger startlisterne til løbene på Jägersro i aften og i 2. løb – et løb for 3-åringer, der max har tjent 75.000 SEK er halvdelen af feltet født i Danmark!

Nu er der blot seks heste til start, men alligevel!

Epic (Dream Vacation) med Steen Juul er vindertippet efter sin sikre sejr den 20. februar på Jägersro, hvor den sejrede i 1.16.3/2140 m volte.

Epic skal måske løbe endnu hurtigere i aften, hvis da baneforholdene gør det muligt – fra for spids står nemlig en anden dansker, Empire (Västerbo Prestige), der nyligt blev godkendt i 1.18.3/2140.

Empire er i øvrigt helbroder til derbytoeren Aron the Baron og trænes af Tomas Malmqvist, der sender Ken Ecce til start med Empire.

Feltets tredje danske islæt er debutanten, The Gambler (SJ’s Photo), der er svenskregistreret, men opdrættet af Jan Sørensen.

The Gambler trænes og køres af Adrian Kolgjini, der har godkendt den 3-årige hingst i 1.19.6/2140 m i december måned.

Vi har optalt at i alt 17 heste, der er startmeldt til løbene på Jägersro i aften, enten er danskfødte , dansktræner eller har dansk kusk, og udover nævnte Ken Ecce og Steen Juul er såvel Axel Jacobsen, Rene Jonassen, Henriette Larsen og jens Laursen og Per Damberg også til start.

Rene Jonassen sidder bag favoritten i V86-1, Cody – i dette løb deltager også Vinder med Jens Laursen, Key Largo med Ken Ecce og Cult Egedal med Joakim Løvgren.

Også i V86-7 er der pæn dansk repræsentation ved Rocky Egedal med Joakim Løvgren, Thunder Peak med Thomas Uhrberg, Amazing Dynamite med Steen Juul og Unik Tamsen med Per Damberg.

Frankie Brodde med Johan Untersteiner er dog kæmpefavorit i denne afdeling…

Baneprogrammet til Jägersro kan downloades på dette link – klik her