TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

33 millioner i V75

af | 23. aug 2014 | Nyheder

Med en overført jackpot ventes der at være mindst 33 millioner danske kroner i puljen til 7 rigtige, når V75-spillet i eftermiddag afvikles på Romme Travet.

33 millioner kroner er mange rare penge at skyde efter, men for at en gevinst af den størrelse skal komme til udbetaling kræres det at en eller flere store favoritter bliver slået.

Og der er flere store favoritter i eftermiddagens V75.

Al Dente . eftermiddagens største favorit i V75-spillet. Foto Kanal 75

Al Dente . eftermiddagens største favorit i V75-spillet. Foto Kanal 75

I V75-6, E3-finalen, Kort er  Al Dente (Scarlet Knight) med Ôrjan Kihlström eftermiddagens største favorit, afkrydset på 76%.

Med 11 sejre i 12 starter i år synes den da også svært at komme uden om – senest vandt Al Dente sit forsøg til E3-finalen legende let i 1.11.8.

Hos hopperne er Spring Kronos (Viking Kronos) med Bjørn Goop storfavorit –  dog knapt så stor som Al Dente, idet hun er afkrydset på 52%.

I hoppeafdelingen er er der dansk islæt i form af Anna Greta (Chocolatier), der er opdrættet af Thomas Lind-Holm. Anna Greta vandt et forsøg i 1.12.8, men er blot 7. favorit på 3%.

Eftermiddagens tredje meget store favorit er Occhione Jet (Pine Chip) med Erik Adielsson i Gulddivisionen med 69%.

Desværre er det ikke muligt at linke direkte til baneprogrammet på Romme’s hjemmeside.

Du finder det på Svensk Travsports Hjemmeside, travsport se – under løbsdatoen og banprogram – link til siden – klik her