TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

25 vil være med

af | 18. dec 2014 | Nyheder

Interessen for at starte i fransk travsports største internationale løb for 4-åringer, Criterium Continentale på søndag er stor. 25 heste er anmeldte med kuske, men kun 18 kommer til start, og blandt de startende vil de to danske Derbyvindere Tumble Dust og Tast of Bourbon være.

Tumble Dust  bliver genforenet med Bjørn Goop på søndag

Tumble Dust bliver genforenet med Bjørn Goop på søndag

Distancen er 2100 meter auto og der køres om en samlet præmiesum på 240.000 Euro med 108.000 Euro til vinderen.

Derbyvinderen Tumble Dust skal køres af Bjørn Goop og er med en startpræmiesum på 402.168 Euro den hest blandt de startmeldte, der har tjent femtemest. Dermed er den sikret startplads i første række.

Hoppe Derbyvinderen Tast of Bourbon skal køres af unge Alexander Abrivard, men dens præmiesum på 236.973 Euro giver den startplads i anden række.

Erik Bondo sender sin tophoppe Radiofreccia Fi med Federico Esposito til start, men den havner som Tast of Bourbon i anden række.

Tomas Malmqvist, der træner Tumble Dust sender også Backfire til start med Erik Adielsson. Fra Finland kommer Derbyvinderen Jonesy med Tuomas Korvenoja. Desuden starter den norske Derbyvinder Papagayo E med Vidar Hop samt svenske Boys Going In med Franck Nivard – den trænes nu af Fabrice Souloy.

Lodtrækning om startpladserne over middag.