TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Wishing Boy i Rutineløb

af | 11. mar 2015 | Nyheder

En af Derby-årgangens topheste, Wishing Boy nærmer sig en sæsondebut og på lørdag sender træner Gordon Dahl den ud i et rutineløb på Billund Trav med Steen Juul i sulkyen.

Wishing Boy med Steen Juul .

Wishing Boy med Steen Juul .

– Det er nu ikke fordi, jeg har planer om at starte Wishing Boy inden for den nærmeste fremtid, men nu kom Steen Juul til Billund, og da han er fast kusk på Wishing Boy, vil jeg gerne have ham til at prøve den i et rutineløb, fortæller Gordon Dahl til travservice.

Wishing Boy (ENS Snapshot) startede 13 gange som 3-åring, og vandt 8 sejre, 3 anden og 1 tredjeplads og tjente 391.472 kroner.

Wishing Boy var ikke anmeldt til de klassiske opgør, men var kun med i Grand Circle 3 års Championatet, hvor den besatte andenpladsen efter årgangens absolutte tophest, Winston Sisa (ENS Snapshot).

I stedet fandt Gordon Dahl andre opgaver henover højsæsonen til sin lovende traver, og bl.a. så vandt Wishing Boy Taroks Mindeløb med 100.000 kroner i førstepræmie.

– Wishing Boy har trænet fint hen over vinteren, og det eneste negative jeg kan sige om ham, er at han godt kunne have lidt mere på sidebenene, siger Gordon Dahl.

– Jeg har ikke planlagt nogen start for ham endnu, men jeg forventer da at starte ham i løbet af april måned. Han kommer næppe i Skive. De løb er blevet en slags derby, hvor alle gerne vil have hestene klar til, så det er for hårdt for tidligt på sæsonen. I stedet vil jeg forsøge at finde et 4-årsløb til ham i Sverige til at starte på.

UNik Tamsen, som han så ud som åring

Unik Tamsen, som han så ud som åring

– I fjor var han kun med i Grand Circle, men i år er han med i hele pakken, og jeg tror, at han vil få en god sæson. Det er klart, at Derbyet er det største mål henover sæsonen, siger Gordon Dahl.

Den nybagte Aalborg-træner er i øvrigt godt spændt for i derbyårgangen, idet han også har Unik Tamsen (ENS Snapshot) og Vinder Mølgård (Sherbrooke Hanover) i stalden.

Unik Tamsen var vel noget af et træningsprodukt som 2-åring, men jeg synes, at han udvikledes sig henover sæsonen i fjor, og han var da nummer fire i Dansk Trav Kriterium.

– Hans sidste start i Grand Circle Championatet skal man se bort fra. Han var syg. – Unik Tamsen har også trænet tilfredsstillende, og jeg tror at han vil få en fin sæson, siger Gordon Dahl.

– Vinder Mølgård står kun med en indtjening på 77.500 kroner, og er således godt inde i løbene i forhold til sin kapacitet, som er skyhøj.

– Vinder Mølgård er som en lille bodybuilder, og jeg tror, at han kan vinde mange løb henover året, slutter Gordon Dahl, der også forventer at have Unik Tamsen og Vinder Mølgård til start i april måned.