TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Weltklasse in Bahrenfeld

af | 8. okt 2017 | Nyheder

Bahrenfeld-banen i Hamburg har i eftermiddag sin største løbsdag på året, hvor Grosser Preis von Deutschland doteret med 150.000 Euro er hovedløbet. Det er et flot program – og overskriften på banens hjemmeside, Weltklasse in Bahrenfeld er dækkende.

Det er nogle af Europas bedste 4-årige travere, der i eftermiddag kommer til start i hiovedløbet på Bahrenfeld-banen, Grosser Preis von Deutschland.

For første gang nogensinde vover Frankrigs mest vindende 4-åring, Django Riff (Ready Cash) sig under for sin hjemlands grænser og den får følgeskab af årgangens mest vindende hoppe, Dawana.

De trænes begge af Philippe Allaire og skal køres af hhv. Jos. Verbeeck og Michael Nimczyk.

I feltet er også Sveriges bedste 4-ring, Diamanten (Adrion Chip) med Robert Bergh, der desværre ikke var anmeldt til Svensk Trav Derby.

Feltet tæller også Tysklands bedste 4-åring, orlando Jet (Orlando Vici) med Rudolf Haller, hollandske Goofy Greenwood (Russel November) med Hugo Langeweg Jr, italienske Unicorno S L M (Love You) med Wim Pall m.fl.

Feltet er i alt på 14 heste, der skal dyste over 2200 meter auto.

Løbet køres klokken 17.48, og DanToto har spil til hele løbsdagen.

Fra svensk side er der i øvrigt stor fokus på løbsdagen i Hamburg, idet ATG har Hamburg som hovedbane i eftermiddag. Der kan dog ikke spilles det sædvanlige søndags V75, men V64 i stedet.

V64-spillet starter ved 6. løb, start klokken 15.50.

Der deltager flere danske heste og kuske – bl.a. så sender Steen Juul Børge til start i Deutschland Cup doteret med 50.000 Euro  – den skal Johnny Takter køre.

Børge starter i 8. løb med start klokken 16.34.

Programsider til Bahrenfeld kan downloades på dette link – klik her