VM-amatørkuske: Martin Andreasen fører

af | 20. aug 2024 | Nyheder

Efter de tre første løb i kampen om Verdensmesterskabet for travamatørkuske fører Martin Andreasen fra Skive konkurrencen.

Martin Andreasens bedste placering blev en andenplads, med 4 So Hot, da vinderhesten diskvalificeres for trængning

Selv om Martin Andreasen ikke vandt nogen af de tre løb, som deltagerne i kampen om Verdensmesterskabet mandag kørte på den finske bane, Tammere, så er Skive-amatøren alligevel førende i konkurrencen.

Martin Andreasen placerede sin som nummer to og nummer fire to gange og samlede i alt 29 points.

På andenpladsen følger norske Ove Bakkevold Reime med 25 points, mens New Zealænderen Cheree Wigg er på tredjepladsen med 24 points.

Martin Andreasen var ikke uheldig i de tre løb.

I det første løb lå Martin Andreasen på en sikker tredjeplads ind i opløbet.

VM-feltet. Foto FEGAT

Malteseren Calleja  var førende med Club Nord Mass, men 100 meter fra mål slog den over i galop – så vandt Shaghills Legacy med ungareren Andrea Fazekas, mens So Hot med Martin Andreasen blev nummer to

I anden afdeling var Art Flower med Xavier Bovay fra Schweiz først over mål, men i opløbet trængte han sig igennem og blev derfor diskvalificeret.

Det betød, at Martin Andreasen, der var femte over mål, blev rykket op på en fjerdeplads.

I dag kører VM-deltagerne på Mikkeli-banen og især med sin første køretur, 7 Eko Odessa ser Martin Andreasen ud til at have en fin vinderchance.

Andreasen skal også køre danske Franz Jæger, der dog ikke har vist den store form – i 13 starter i år har den vundet et enkelt løb.

Den tredje køretur er med 12 Emil von Bentz og den har slet ikke vist form.