TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Vilde priser i Lexington

af | 1. okt 2014 | Nyheder

To åringer kostede hver 400.000 dollars, fem kostede over 300.000 dollars  – 39 kostede hver især over 100.000 dollars – og gennemsnitsprisen steg med 17.9% til 104.959 dollarslexington-sale

Årets Lexington-auktion fik en flyvende start – ja, en start man skal tilbage i de glade firsere for at genfinde.

Dollarsne hang løst – budene føg lystigt – og den samlede omsætning for de 97 solgte åringer nåede 10.8 millioner dollars.

To travere blev dyrest, idet de hver især blev solgt for 400.000 dollars

Det var hingsten Prince de Vie –  en hingst efter Cantab Hall – Dream Angel (Malabar Man) som agenten Myron bell købte.

Prince de Vie er helbroder til Oasis Dream 1.10.7 – 221.961 dollars – moderen er halvsøster til avlshingsten Dream Vacation.

Se video af Prince de Vie på dette link – klik her

Og ikke uventet var hoppen Bene Bene (Kadabra – Pizza Dolce) også en toppris. – hende købte ejerteamet Melvin Hartman, Marvin Katz og David Mc Duffee, der tidligere har haft stor succes med hoppens store søskende såsom Miss Paris og Bella Dolce.

– Hun var den plag, der så bedst ud på hele auktion, og vi ville have hende, om vi så skulle have budt mere end en halv million dollars for hende, sagde Melvin Harman til Daily Racing Form.

Åke Svanstedt fik fem heste på auktionen –  dyrest var Dante efter Credit Winner – Michelles Angel og dermed  helbroder til tophesten Archangel. Dante kostede 355.000 dollars.

Den svenske agent, Robert Lindstrøm var også i år meget aktiv i markedet.

Blandt de heste han købte var The Perfect Lindy (Credit Winner – Highscore Kemp) dyrest med 320.000 dollars.

Det er moderens første afkom, og da hun selv var en god væddeløber med 1.10.5 – 111.546 dollars og har samme moder som Hambletonian-vinderen Trixton, så er moderlinjen bestemt i orden.

Den danskejede avlhingst, From Above US havde en halvbroder på auktionen, Make Someone Happy (Muscle Hill) og den blev solgt for 85.000 dollars.

Se alle resultater fra Lexington-auktionens første dag – klik her

Auktionen fortsætter i aften, hvor katalognumrene 101 – 264 sælges  og her er link til auktionshestene – klik her