TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Vigtige holdepunkter

af | 16. sep 2018 | Nyheder

14.30, 15.25 og 16.23 – det er vigtige tidspunkter for spil- og travsportsinteresserede i eftermiddag. Læs her hvorfor.

Klokken 14.30 lukker indskuddet til søndagens store spilleform, V75, der foregår på Østersund-banen i Sverige.

Klokken 15.25 køres Derbyrevanchen, Aalborg Store Pris – og det er samtidig også starttidspunktet for Prix du President på Avenches-banen i Schweiz, hvor den franske tophest Aubrion du Gers med Jos. Verbeeck er kæmpefavorit.

Klokken 16.23 køres 6. afdeling i V75-spillet på Østersund, og det er et af Europas bedste betalte travløb for ældre heste, nemlig finalen i UET Masters med en samlet præmiesum på 400.000 Euro eller cirka 4 millioner svenske kroner!

Løbet er et revanche-opgør fra Aaby Store Pris, hvor Propulsion med Ôrjan Kihlström akkurat bsejrede Readly Express med Jorma Kontio.

Nu er Kontio erstattet af Björn Goop bag Readly Express – i stedet kører Kontio norske Lionel.

UET Masters var tænkt som en finale på UET-serien, hvor man samlet points gennem året, men devsærre er opbakningen fra fransk side meget lille – 10-årige Up and Quick med Wim Paal samt 5-årige Dreammoko med Gabriele Gelormini er dog på plads, men er end ikke på Top 10 i klassementet!

Fra Top 10 mangler Bold Eagle, Aubrion du Gers, Uza Josselyn, Ringostarr Treb, Belina Josselyn, Arazi Boko og Billie de Montfort i eftermiddag!

Det er svært at påstå andet, end at ideen med denne Masters Serie ikke fungerer!

I Østersund afvikles også Nordisk Mästerskap for ponier.

I Kat. A-pony er Danmark repræsenteret ved Mike Damberg, der kører Thybo’s Loke, og i Kategori B-pony ved Mille-Marie N. Jensen med Soolaima, Kamilla Gilsgaard med Kålmans Prinsen og Rasmus E. Jensen med Ramid.

Baneprogrammet til Ôstersund kan downloades på dette link – klik her