TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

-Vi kunne have vundet

af | 1. sep 2018 | Nyheder

-Vi kunne have vundet, siger en ærgerlig Jeppe Juel efter fredagens start på Vincennes med Onceforall Face, der fik galop i sidste sving.

Onceforall Face med Jeppe Juel på Vincennes. Foto Gerard Forni

-Det hele formede sig perfekt for os og med 500 meter tilbage begyndte jeg at tro på, at jeg skulle kunne vinde mit første løb på Vincennes, siger Jeppe Juel til travservice lørdag morgen.

-Onceforall face var så fin, og han var godt oppe på biddet. Jeg havde slet ikke brugt ham, og rundt i svinget skulle jeg til at køre med ham, da hesten foran galoperer og blive taget hård op. Vi kunne ikke undgå at blive revet med, og Onceforall galoperede, og vi var ude af løbet, siger  en ærgerlig Jeppe Juel.

-Jeg tror, at vi kunne have vundet løbet, for der var ikke meget skud i de forreste  i opløbet, og jeg havde en frisk hest at køre med. Det var meget, meget ærgerligt, siger Jeppe Juel.

Løbet vandtes af storfavoritten Bip Bip de Guez (Jasmin de Flores) med Jean Michel Bazire i 1.13.5a/2100 m.

Onceforall Face blev spillet meget ned i de sidste minutter før start -. fra 11 til 6,5 gange pengene!

Bip Bip de Guez med Jean Michel Bazire klarer sig først i mål foran Akir de Mai med Anthony Barrier. Foto Gerard Forni

I dag holder Jeppe Juel fri – han havde formeldt Tripolini VP til et løb på Vincennes, men besluttede sig til at lade hesten stå over i denne uge.

I morgen går turen til Cherbourg i Normandiet, hvor Jeppe Juel skal starte Amour du Coglais.

Cherbourg er en af 18 franske travbaner, der kører løb søndag, og denne løbsdag indgår desværre ikke i det spil-udbud ,som PMU har søndag.