TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Vesterhavstræning har gavnet DM-vinder

af | 29. apr 2019 | Nyheder

En overgang hang væddeløbskarrieren i en tynd tråd, men Jan M. Rasmussens Stickittothem har genfundet storformen forud for titelforsvaret i DM for Hopper.

Fredag eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane dyster 10 “skrappe damer” i DM for Hopper med Carna Sensei (Steen Juul) som kneben favorit, mens sidste års overraskende vinder, Stickittothem, skal bestemt ikke afskrives på forhånd.

Foto: KM FOTO

I sidste start måtte Stickittothem bøje sig til slut for Bikini efter føring fra start, men Jan M. Rasmussen føler sig på ingen måde slået på forhånd:

-Hun er på vej frem i form; jeg forventer hun er bedre end sidst, hvor hun også gik rigtig godt, siger Jan M. Rasmussen, som træner Stickittothem på stranden omkring Blokhus i Vestjylland.

-Det er fantastisk at køre på det faste sand og træning ved Vesterhavet er helt ideelt for heste med luftvejsproblemer – dels fordi luften har et højt jodindhold og dels fordi der ikke er nogen pollen i luften.

-Som Stickittothem går lige nu, er det intet der tyder på, at hun ikke kan løbe en sæson til. Hun gik fantastisk godt sidst og har et vældig humør.

Startliste – DM for Hopper:
1. Bella Højgård – Morten Friis
2. Carna Sensei – Steen Juul
3. Beatriz – Christian Lindhardt
4. Tourmalet – Jeppe Rask
5. Babe From Above – Birger Jørgensen
6. Stickittothem – Knud Mønster
7. Attila – Michael Lønborg
8. Aqua de Vie – Bent Svendsen
9. Bikini – Jeppe Juel
10. Troja Cæsar – Kasper K. Andersen