TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Vandt første sejr siden 2009

af | 9. sep 2014 | Nyheder

Kun 1 spiller ramte den rigtige V5-kombination i Aalborg i aftes, og det kastede 106.566 kroner af sig. Det var ikke mindst Landini Fargos sejr i 2 afdeling, der kostede mandefald i V5 –spillet. Men det var så også hestens første sejr i mere end fem år!!

Landini Fargo (Docs Shawbet) der ejes og er opdrættet af Margit Christensen, og blev kørt af Iwan Christensen, fik ingenlunde nogen let rejse frem til sejren.

Undervejs lå den i dødens på førende Surprise One med Søren Åen, og havde vel grebet på denne midt i opløbet, hvor Surprise One pludselig levede op til sit navn og galoperede.

Det efterlod Landini Fargo alene i spids, men bagfra kom nu Tina Stensbæk med Jørn Nørlem i et stærkt angreb, men Landini Fargo klarede skærene og passerede målstregen som vinder for første gang siden den 23. marts 2009, mens det var Iwan Christensens tredje sejr i år.

Landini Fargo gav  17 gange pengene, mens Tina Stensbæk havde været en endnu større overraskelse, idet den stod til 29 gange. Med 14-oddseren Ready Ann Holmager blev Trio-odds 1.608.42.

Løbets storfavorit, To You – spillet til 15:10 – havde ikke sin bedste dag og sluttede uplaceret.

Dens kusk, Frank Sørensen kom dog på vinderpladsen senere på dagen, hvor han gentog de flotte sejre fra i onsdags med hhv. Kax the Flax og U and Me.

Efter Landini Fargo’s sejr var der blot 10 V5-kuponer tilbage til en værdi af 5.328 kroner.

Seks af disse havde forudset af Palermo Cross (Great Challenger) med Knud Mønster vandt i 3 afdeling, mens to af dem ikke havde taget højde for at Kax the Flax (Love You) med Frank Sørensen kunne gentage sejren fra i onsdags.

Dermed var fire kuponer tilbage inden sidste afdeling, som lå til et opgør mellem Rive Gauche og Rap AD.

Det blev dog ingen af disse, der sejrede.

Det gjorde Rapide du Pommeau (General du Pommeu) med Flemming Jensen til 9 gange pengene, og det havde kun én af de fire spillere forudset.

Dermed kom Dantotos Dobbelt-op garanti i brug, og den dygtige spiller kan i dag gå i banken og hæve 106.566 kroner

Det var anden start i regi Flemming Jensen, som svenske Rapide du Pommeu gjorde.

Den leverede en meget stærk præstation, idet den blev sendt i angreb i tredje spor efter omgangs kørsel, kom ned i dødens på førende Rive Gauche med Morten Friis, og kunne i opløbet afvise angreb fra staldkammeraren Spurs Rain med Mads Petersen.