TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Vågn op til kamp, DanToto!

af | 13. okt 2014 | Nyheder

Fra Allan Carlé har vi modtaget følgende indlæg til TALERSTOLENtalerstol

Fint med nybegyndere på banen, men den potentielle “masse” sidder altså på internettet

– Vågn til kamp, Dantoto !!!!!

Jeg elsker at komme på travbanen. Der er en stemning som ikke kan reproduceres på en 18 tommer skærm. I tillæg slipper man for alle mulige elendige indslag fra ligegyldige “saks”-baner og mange minutters lange optagelser med umulige galopheste der ikke vil læsses ind i boksen. Tror det er vigtigt at nybegyndere kommer på travbanen og oplever denne spænding. Det var på den måde at jeg blev grebet, da jeg cyklede fra kollegiet i Viby i Århus ud på JVB med en anden universitetsstuderende. Efter den dag blev jeg fanget, og det blev til mange ture i busser til Billund, Skive og Aalborg. På den måde kunne man opleve hesten live i modsætning til lyden (billeder var ikke tilgængelige på Danske Spil – eller hvad de nu hed den gang).

Men man har ikke altid tid til at rejse til trav og hive 4 timer ud af kalenderen. Man stifter familie, kører børnene til sport, har job, fritidsinteresse ved siden af etc. Derfor har man nogen gange brug for at kunne komme hurtigt til et fornuftigt spil. Og det er her pointen i mit indslag kommer … og jeg skal gå direkte til biddet.

SLØVE DANTOTO FOLK, VÅGN OP, FYR DE SOM IKKE HAR FREMTIDSVISIONER, SÅ VI KAN SKUMME FLØDEN … eller sødmælken i det mindste, hvis I ikke har de fuldt ud kompetente folk !!!!

Hvor bliver ANPARTS-/EKSPERT-SPILLET AF ?????

I Norge har Rikstoto forstået det. De har eksperter der spiller og her kan man købe andele for oftest imellem 100,- og 500,- kroner. Når jeg har tid, sætter jeg mig ned og forbereder mig og har også før haft held til at vinde pæne gevinster, men der er også stunder hvor jeg har brug for et fornuftigt spil at følge med på UDEN at skulle ofre tid på forberedelse. Det kan også være at jeg ikke kender en del af hestene, eller det handler om en bane jeg oftest ikke ser løb fra. Jeg har vundet mange penge på den måde, har haft andel i spil der gav 132.000 for nogle måneder siden, og for få dage siden fik jeg for 364,- en gevinst på 8,572

Allan Carlé