TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Uza Josselyn satte ny rekord

af | Nyheder

Den danske hoppe Uza Josselyn med Alexandre Abrivard i sulkyen vandt søndag eftermiddag Gruppe III-løbet, Prix de Bruxelles på Enghien-banen i Paris i ny rekord.

Uza Josselyn (Love You) med Alexandre Abrivard gik til start i Prix de Bruxelles over 2150 meter auto som kæmpefavorit  -den var spillet ned til 13:10 og ud af omsætningen i plads-spillet, var der mange, der var ude for at sikre sig de 10% fortjeneste man er garanteret i plads i PMU.

Svensktrænede Rocky Winner med Mathieu Abrivard sad i spids fra start, mens Uza Josselyn kom til at sidde perfekt til i andet par udvendigt.

Herfra bestemte Alexandre Abrivard selv, hvornår han ville sætte et angreb ind, og da han besluttede sig til at køre,  var Uza Josselyn hurtigt i spids.

Ned gennem opløbet var hun klart førende, men i løbets sidste fase kom Cash Gamble med Franck Nivard dog tæt på – dog uden at være en trussel.

Uza Josselyn sejrede i 1.10.5a/2150 m, hvad der var en pæn forbedring af løbsrekorden som Village Mystic satte i 2014 på 1.11.3.

Der var 42.750 Euro i førstepræmie.

Hvad der bliver Uza Josselyns næste start er endnu ikke planlagt, siger ejeren og træneren Rene Aebischer.