TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

US Male E P på vej tilbage

af | 18. jul 2016 | Nyheder

Peter Jensens stortalent U S Male E P (Ganymede) var slettet fra en tiltænkt start på Sprintermesterdagen i Billund for en god måneds tid siden.

US Male EP ved en af sine 7 sejre med Jeppe Juel i sulkyen.

US Male EP ved en af sine 7 sejre med Jeppe Juel i sulkyen.

Hvad var egentlig galt, Peter?

– Han trådte på en sten på banen og fik en blødning i hoven og det arbejdede vi med et stykke tid.

– Så har vi trænet videre en periode og pludselig var det som om han ikke var helt som han skulle være, men vi kunne ikke rigtig finde noget på ham. Det virkede ikke til at være den gamle skade.

– Så prøvede jeg at tage ham ind på Aalborg og kørte et arbejde på fastere underlag, men det faldt heller ikke heldigt ud.

– Stadig kunne vi ikke finde fejlen og hans tiltænkte start i Sprintermästermeetinget måtte droppes.

– Til sidst prøvede vi skintigrafi* for på scanning og røntgen kunne vi ikke finde noget.

– Det viste sig så, at han stadig havde noget i hoven fra Billund, der drillede og samtidig fandt vi lidt i en hofte.

– Hoften kunne vi behandle, men med hoven er det bare at vente. Så lige nu motionerer vi og det gør vi de næste uger inden vi starter op med intervallerne igen og forhåbentlig får ham startklar.

– Vi har ventet længe med ham her og hvis vi stresser noget igennem har det hele været spildt så det bliver i hans tempo, men i løbet af et par måneder vel.

Hvad er ambitionerne for ham?

– Først og fremmest at få ham i gang og få modnet ham gennem nogle starter så han næste år kan blive forsøgt i lidt hårdere konkurrence.
Husk på, at han kun har har startet 9 gange og løber også ind imellem som sådan. Selv om han er 5 år er han stadig i gang med en modningsproces.

Andet i Stald Peter Jensen?

– Ja, jeg synes vi havde en fin dag i Århus i går. 3-års hopperne præsterede godt og vandt begge prøver (Barolo og Blowmywhistle, red.) og så kvalede jeg en hest ind til Prinsesse Märtha Louises Pokalløp, nemlig N Y Diamond in the Sky, som Frode Hamre vandt med og er klar til finalen om 14 dage på Biri, slutter Peter Jensen.

* på sundhed.dk gives følgende fortolkning af skintigrafi
Skintigrafi er en undersøgelse, hvor kroppen tilføres små mængder af et radioaktivt stof, et såkaldt sporstof. Sporstoffet er lavet så det optages i det organ, der ønskes undersøgt.