TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Unicka og Bondo på vej mod ny triumf

af | 1. nov 2016 | Nyheder

Efter de to indledende afdelinger er afviklet i Gran Premio Orsi Mangelli fremstår danske Erik Bondo og hans italienske stjernehoppe Unicka som klar favorit til finalen med en førstepræmie på ¾ million kroner.

Man kan ikke andet blive betaget af Love You-datteren Unicka, når man ser hende i aktion på en travbane.

Hun flytter sig så let og elegant henover banen. Det ser så ubesværet ud og man fornemmer slet ikke den fart hun skyder.

Erik Bondo-trænede Unicka, der køres af Pietro Gubellini, vandt sit indledende løb i Gran Pemio Orsi Mangelli helt efter behag, og selv om hun satte ny rekord 1.11.5a/1650 m, så var hoppen langt fra kørt i bund.

-Ja, hun gjorde det hun skulle, og jeg tror ikke, at Unicka får problemer med at gå to heat på en dag, sagde Erik Bondo efter den lette sejr.

Nærmest Unicka var endnu en Love You-datter, Unicorno SLM med Roberto Vecchione, der noteredes for 1.12.1. Med til finale kom også danskfødte Blackhawk (Dream Vacation) med Robin Bakker på tredjepladsen i 1.12.7, mens norske Phantasm Soa (Cromwell) med Bjørn Goop blev nummer fire i 1.12.8.

Svenske Diamanten (Adrian Chip) med Dominik Locqueneux var storfavorit til sejren i den anden indledende afdeling, og den havde da heller ikke større besvær med at hjemføre sejren efter føring.

Det var en billigere afdeling og Locqueneux fik lov til at køre 1.16.3/1000 m.

Til gengæld blev der kørt de sidste 500 meter, og Diamanten sejrede sikkert i 1.13.6a/1650 m foran Urali OP (SJ’s Photo) med Antonio Greppi, Uma Francis (Exploix Caf) med Enrico Bellei, begge i 1.13.8 og Ubertino Grif (Libeccio Grif) med Alessandro Gocciadoro i 1.13.9.

Startlisten til finalen, der kørtes klokken 16.35 følger senere.