TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Unge Kolgjinis største sejr

af | 14. jun 2015 | Nyheder

Lutfi Kolgjini er udelukket så i stedet har sønnen, 22-årige Adrian Kolgjini overtaget styringerne i løbene, og det gjorde han med succes i aftes, hvor han vandt millionløbet Norrbottens Stora Pris med El Mago Pellini.

Adrian Kolgjini med El Mago Pellini efter sejren. Foto Kanal 75

Adrian Kolgjini med El Mago Pellini efter sejren. Foto Kanal 75

– Dette er min hidtil største sejr, og en dejlig oprejsning fra i fjor, hvor jeg kørte Raja Mirchi i dette løb, sagde Adrian Kolgjini efter sejren.

Raja Mirchi, der var favorit, blev i fjor slået kort af Nahar efter en rejse i dødens.

I aftes fik El Mago Pellini (Chocolatier) samme rejse, men kunne klare sejren hjem i et meget tæt opløb, hvor fire heste gik næsten samtidigt over mål.

Dommerkomiteen måtte granske målfotoet før det blev meddelt, at El Mago Pellini havde vundet foran løbets favorit Panne de Moteur, mens On Track Piraten og Indigious fulgte på de næste pladser.

El Mago Pellini gav små 12 gange pengene igen som vinder.

Panne de Moteur med Ôrjan Kihlström var førende undervejs med El Mago Pellini udvendigt for sig.

Ind i opløbet så det ud til at Panne de Moteur skulle indfri forventningerne, men El Mago Pellini stred tappert og klarede sig akkurat først i mål i 1.12.6a/2140 m – samme tid fik de fire første over mål mens femtehesten Backfire noteredes for 1.12.7.

Samme tid fik Knows Nothing på sjettepladsen – den sad i ryg på Panne de Moteur og gik over mål med masser af kræfter i behold.

Amerikanske Creatine skuffede påny og var sidst over mål, mens sidste års vinder Nahar galoperede og blev diskvalificeret.

Dette tætte opløb med El Mago Pellini som vinder i andet spor.

Dett ætte opløb med El Mago Pellini som vinder i andet spor.

Sejren var nummer 15 i år for Adrian Kolgjini – det har han brugt 130 starter til. I penge er det bkvet til næsten 3 millioner kroner – inklusive aftenens førstepræmie på en million.

I eftermiddag har Adrian Kolgjini muligheden for at vinde en endnu større sejr, når han sidder bag Mosaique Face i Oslo Grand Prix!