TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ung træner mister tre heste

af | 20. nov 2017 | Nyheder

Lunden-træneren Ulrik Christoffersen har sagt farvel til tre heste, der nu befinder sig hos kollegaen Rene Jonassen.

Da Ulrik Christoffersen i foråret startede som professionel træner var noget af grundlaget Salløv-hestene.

Nu er samarbejdet med Familien Laursen, der ejer Salløv-hestene imidlertid afbrudt, og Beauty Ami, Chato og Ullala Ami – alle med efternavnet Salløv  – er skiftet fra Ulrik Christoffersen til Rene Jonassen.

-Det har knaget lidt i samarbejdet mellem os i et stykke tid, og derfor enedes vi om, at det nok var en god ide at stoppe, siger Ulrik Christoffersen, der fortsat bor og træner fra Familiens Laursens gård, der er beliggende i Salløv – mellem Roskilde og Køge.

-Jeg har fortsat en lejekontrakt på gården, og så længe, det er muligt forbliver jeg her for at træne, men det er min mening at flytte hestene på Skovbo, siger Ulrik Christoffersen videre.

Chato Salløv. Foto: Danny Stenbæk

-Jeg er i gang med at gøre en stald klar på Skovbo, å det sker inden længe.

Kort tid efter Ulrik Christoffersen startede som selvstændig forsøgte han også at få en andelsstald i gang med løbshesten Hardstone samt to åringer fra Stutteriet Shadow, Electric Shadow (Orlando Vici), der er lillebroder til den ubesejrede Cadillac Shadow samt Elite Shadow (Enjoy Lavec) -helsøster til den svenske Kriterievinder Red Hot Dynamite og halvsøster til søndagdens2-års vinder i Skive, Donttakeiteasy.

-Der var desværre ikke ret mange, der viste interesse – måske fordi der skulle betales 8.000 kroner i indskud og derefter 1.100 kroner pr måned. Nu har jeg ændret konceptet, således der skal betales 1.400 kroner pr måned i de 2.5 år stalden løber, siger Ulrik Christoffersen.

Ulrik Christoffersen. Foto Kim Gudmand

Ulrik Christoffersen har nu ni heste på sin træningsliste og kun få af dem er ikke ejet af hans familie eller ham selv.

-Ja, det er en hård tid jeg er inde i nu, men jeg har ikke mistet optimismen. Jeg er nok nødt til at tage noget andet arbejde ved siden af. Jeg er uddannet bager, men jeg kan også sko, og så træningskøre jeg også for nogle hesteejere, siger Ulrik Christoffersen.

De tre heste, der nu skal trænes af Rene Jonassen er:

Beauty Ami Salløv (Love You) 16 starter – 2 sejre – 28.050 kr. – 1.16.8.

Chato Salløv (Love You) 6 starter – 2 sejre – 20.222 kr. – 1.15.2

Ullala Ami Salløv (Repeat Love) 47 starter – 9 sejre – 129.480 kr. – 1.13.1.