TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ung jockey mod to championater

af | 16. dec 2016 | Nyheder

Kasper Foget er en “coming-man” i dansk travsport og i år ligner det, at den 23-årige jyde kan tage jockeychampionatet på hele to baner, nemlig Billund og Odense.

Kasper Foget da han repræsenterede Danmark i EM

Kasper Foget da han repræsenterede Danmark i EM

Han fører i Odense med en enkelt sejr foran Kenneth Andersen, der dog er foran på andenpladser så helt sikker kan Foget ikke føle sig.

I 2015 vandt han otte løb, mens det foreløbig i år er blevet til seks, men hvordan synes du selv det er gået for indkøringsmæssigt er det blevet til flere penge?

– Jeg er lidt træt af, at jeg ikke har vundet flere løb og jeg har flere anden- og tredjepladser end tidligere.

– Jeg manglede også lige det sidste i DM for jockeys og Sigter mod Stjernerne, men noget katastrofeår har det langt fra været.

– Jeg har kørt noget flere klasseløb og ikke så mange formløb som tidligere og det er lidt mere motiverende selv om det altid er sjovt at vinde løbene.

Hvad betyder championaterne for dig?

– Det er lidt sjovt at prøve at vinde sådan et par stykker. Det har jeg aldrig prøvet før og det er fedt at være med fremme.

Du har for nylig skiftet arbejdsgiver?

– Ja, jeg er skiftet til Team Friis for et par uger siden og det er helt super.

– Jeg kan godt lide at være i Skive, hvor jeg jo også bor så det sparer mig for en lang køretur til Løgstør, som var hjemsted for min tidligere arbejdsgiver Jeppe Juel.

Fremtiden for dig?

– Den er lidt uklar for øjeblikket. Nu tager jeg nogle måneder her og ser til foråret hvad jeg har lyst til. Udlandet kunne være en mulighed, slutter Kasper Foget, der ialt har vundet 31 sejre i 294 forsøg i skrivende stund.