TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ultrasprint

af | 26. okt 2014 | Nyheder

Hurtigtravernes opgør i Wedellsborg Mindeløb blev lavet om til et ultrasprint, og det var lige noget der passede den danske rekordholder Obi-Wan med Jeppe Rask.

Ude i banen speeder Obi-Wan med Jeppe Rask frem og henviser Stelton med Jeppe Juel til andenpladsen,

Ude i banen speeder Obi-Wan med Jeppe Rask frem og henviser Stelton med Jeppe Juel til andenpladsen,

Der blev lurepasset den første kilometer i Wedellsborg Mindeløb, hvor Neo Holmsminde med Steen Juul fik lov til at bestemme tempoet – 1.15.5/500 m  og 1.16.3/1000 m!

Løbets storfavorit, Stelton med Jeppe Juel sad i dødens med omgang tilbage, og efterhånden blev tempoet skruet i vejret.

Neo Holmsminde og Stelton fjernede sig fra de øvrige ned ad staldsiden, men bagfra forsøgte nu Obi-Wan med Jeppe Rask at nå frem.

Ind i opløbet så det udelukkende ud til at skulle blive en dyst mellem Neo Holmsminde og Stelton.

Stelton fik et overtag, men bagfra kom Obi-Wan med stormskridt, og den gik let forbi Stelton til sejr i 1.13.6a/2000 m, mens Stelton noteredes for 1.13.8 og Neo Holmsminde 1.13.9.

Stelton og Noe Holmsminde har således tilbagelagt den sidste kilometer efter omkring 1.10, mens Obi-Wan, der ud på sidste omgang sad fjerde par indvendigt, har løbet omkring 1.09.5 eller bedre!

Jeppe Rask viste endnu en gang sit overblik i løb og er helt sikkert et af dansk travsport store navne fremover,

I Opdrætningsløbet kørte han Alberte Mols til over 100 gange pengene ind på en femteplads efter at have dykket ned i banen i opløbssvinget. Det var godt set – og gav en præmie på 18.000 kroner.