TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

U S Dollars har sluttet karrieren

af | 5. aug 2016 | Nyheder

Den fine hoppe U S Dollars har pådraget sig en skade i et forben, og har derfor sluttet karrieren. Hoppen er nu solgt tilbage til sin opdrætter.

US Dollars, der var i træning hos Joachim Lövgren på Jägersro, nåede blot at starte 19 gange i karrieren. Det blev til 10 sejre, rekord 1.12.1 og en indtjening på 392.007 SEK.

US Dollars ved en af sine sejre på Jägersro

US Dollars ved en af sine sejre på Jägersro

US Dollars har pådraget sig en skade i et forben og efter em MR scanning blev det besluttet, at man måtte stoppe med hende som aktiv væddeløber.

-Vi har fået muligheden for at købe US Dollars tilbage, og det har vi gjort, siger Preben Sørensen, der sammen med broderen Frank har opdrættet US Dollars.

-Joachim Lövgren har forkøbsret på det første afkom efter hende, og nu må vi se at finde en god hingst til hende. Prodigious kunne være en mulighed, men Ready Cash er det f.eks. også. Bold Eagle er jo lavet på en Love You-hoppe som US Dollars, siger Preben Sørensen videre.

US Dollars har Love You som fader, mens hendes moder er Dallas Avenue (Neza Wenbo) . US Dollars er iøvrigt sidste afkom efter Dallas Avenue, der døde i 2013.

Dallas Avenue er bl.a. også moder til Phone (Daguet Rapide) 1.14.1 – 268.665 NOK.