TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tycoon Conway Hall er klar!

af | 15. mar 2019 | Nyheder

INFOTAINMENT En af dansk travsport allerhurtigste heste i nyere tid, Tycoon Conway Hall får i 2019 sin debut i avlen på Stutteri Shadow – og udbydes til en speciel god pris til opdrætterne ligesom senere ejere af Tycoon Conway Hall har mulighed for at vinde gode præmier.

Tycoon Conway Hall. Foto Martin Timm Holmstav

Vi er stolte over at kunne tilbyde TYCOON CONWAY HALL på Stutteri Shadow i bedækningsæsonen 2019.

Som unghest vandt Tycoon Conway Hall bl.a. Grand Circle 3 års Championat og Jydsk 4-årings Grand Prix og som ældre begik han sig i hårdeste internationale konkurrence.

2016 var det helt store år for Tycoon Conway Hall, hvor han bl.a. gav Propulsion kamp til stregen i Finlandia Open og bød Nuncio op til dans i Årjängs Stora Pris.

Tycoon Conway Hall Foto Burt Seeger

Det blev bl.a. til sejr i en indledende afdeling i Sweden Cup, og det år – 2016 – tjente Tycoon Conway Hall 982.498 kroner og satte sin rekord 1.09.4.

Men det var også i 2016, at problemerne startede.

På Derbydagen måtte Tycoon Conway Hall slettes efter opvarmningen, og en røntgenundersøgelse nogle dage senere viste en fraktur på hovbenet.

I marts måned 2017 vendte Tycoon Conway Hall tilbage i løbene med sejr på Lunden, men glæden var kort.

Skaden var atter brudt op.

Behandlingsforløbet blev langt, men så ud til at være en succes, og i maj måned i år var Tycoon Conway Hall atter klar til start.

Han sæsondebuterede på Halmstad i flotte 1.12.0/1640 m, der var dansk rekord – og en af de to rekorder som Tycoon Conway Hall fortsat er indehaver af. Den anden satte han som 2-åring med 1.17.7/2000 m volte.

I Billund blev det til sejr på Sprintermester-dagen i 1.12.6a/1900 m, men i de fire følgende starter er det kun blevet til to femtepladser – afsluttende med sjettepladsen i Super Sprint-løbet på Jägersro i oktober 2018.

Conway Hall, der er fader til Tycoon Conway Hall, har i mange år været en af verdens bedste avlshingste og er fader til kendte avlshingste som Broadway Hall, Windsongs Legacy, Wishing Stone, Make it Happen m.fl.

Moderen til Tycoon Conway Hall, Golden Sunday (Supergill) er ustartet – hendes moder Prua Nilema (Mack Lobell) satte rekord 1.15.0 og tjente 1.27 mio. SEK.

Prua Nilema er bl.a. også moder til Global Glow (Diamond Way) 1.12.4 – 802.307 SEK.

Nu er Tycoon Conway Hall avlshingst på heltid, og han har allerede bedækket den første hoppe.

Tycoon Conway Hall bedækker naturligt, og han introduceres til opdrætterne for blot 0 + 6.000 kroner excl. moms ved levende født føl.

Som et ekstra incitament til at benytte Tycoon Conway Hall udsætter ejeren, Morten Staal 6.000 kroner i præmie til ejeren af et Tycoon Conway Hall-afkom, der vinder løb som 2-åring, ligesom han udlover en ekstrapræmie på 50% til ejeren, hvis et Tycoon Conway Hall afkom bliver vinder af Dansk Trav Derby 2024!!

Ring til Niels Jørgen Jensen, Stutteri Shadow på 2087 02 15 for at bestille plads til din hoppe hos Tycoon Conway Hall.

Se også www.stutteri-shadow.dk