TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tuborgsvinget vender tilbage på Fyn

af | 3. dec 2018 | Nyheder

Fyens Væddeløbsbane har med virkning fra årsskiftet indgå en meget stor kontrakt med Tuborg/Carlsberg bryggerierne.

Tuborgsvinget findes på mange af landets væddeløbsbane – her ses det på Charlottenlund Travbane. Foto Jan Pedersen

Tuborgsvinget vender tilbage til Fyens Væddeløbsbane i 2019.

Det er et af de synlige beviser på en ny 5-årig aftale som Fyens Væddeløbsbane har indgået med Tuborg og Carlsberg Bryggerierne.

Og selvfølgelig indebærer aftalen også, at det fremover vil være øl og vand-produkter fra Tuborg/Carlsberg, der serveres på Fyens Væddeløbsbane.

-Det er den største sponsoraftale i Fyens Væddeløbsbanes historie, siger banens formand Jørn Borch til travservice. Uden at han vil sætte beløb på aftalen.

-Udover at Tuborgsvinget vender tilbage og skiltet placeres der hvor vores hidtidige samarbejdspartner med øl og vand, Albani-skiltet nu er, så indebærer aftalen også, at Tuborg/Carlsberg vil lave arrangementer på væddeløbsbanen, de vil komme med en del merchandise og de vil også været meget synlige i forbindelse med vor årlige integrationsdag, der arrangeres i tæt samarbejde med Odense Kommune, siger Jørn Borch videre.

-Vi har været meget glade for samarbejdet med Albani, men i forbindelse med at vor aftale med dem udløber ved årets udgang, og derfor skulle til genforhandling, fik vi et tilbud fra Tuborg/Carlsberg som Albani ikke kunne eller ville matche, siger Jørn Borch.