TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Triton Neergård – fortsat Danmarks hurtigste

af | 10. mar 2019 | Nyheder

Triton Neergård med Jeppe Juel vandt en sikker sejr i Sophus Sørensen Mindeløb på Charlottenlund Travbane i årets hidtil bedste tid 1.12.6a/1600 m.

Da Triton Neergård (Super Arnie) med Jeppe Juel den 25. januar sejrede i Otto Hallings Mindeløb på Charlottenlund Travbane i 1.12.8a/1600 m var det årets hidtil bedste tid på en dansk travbane.

Efter søndagens sejr i endnu et signaturløb, Sophus Sørensens Mindeløb – er Triton Neergård fortsat Danmarks hurtigste vinderhest i 2019, nu med 1.12.6.a/1600 m.

14-årige Nok’en Frækkert med Kenneth Nielsen skabte baggrunden for rekordnoteringen, da dette par førte i et godt tempo undervejs, mens Triton Neergård med Jeppe Juel sad i vinderhullet.

Og det var det rette ord for positionen bag den førende i dette løb.

Udvendige Tack Wee med Kasper K. Andersen havde fået nok ved udgangen af opløbssvinget, og Kenneth Nielsen, der ellers påpasseligt havde sørget for at pakke feltet, måtte nu forsøge at stikke med Nok’en Frækkert ind i opløbet.

Det gav selvsagt angrebsplads til Triton Neergård, der kunne sluttede godt af til sejr med 1.5 længde i 1.12.6 foran Nok’en Frækkert, der noteredes for 1.12.7.

På tredjepladsen New Star Power med Wim Paal i 1.12.9.