TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Triton Sisa sikker på Åby

af | 1. aug 2014 | Nyheder

Derbykandidaten Triton Sisa med Jan Dahlgård leverede en meget overbevisende præstation, da den tirsdag aften vandt et sprinterløb på Åby Travet.

Fra spor 6 kørte Jan Dahlgård fremad og Triton Sisa sad hurtigt i spids, og herfra styrede den danske ekvipage løbet fuldkommen.

Ingen kunne følge Triton Sisa (Credit Winner) ned gennem opløbet. og som amerikanerne ville sige det  in a hand drive from Jan Dahlgaard vandt Triton Sisa sikkert i 1.12.5a/1609 m. Der var 30.000 SEK i præmie

Triton Sisa så stærk ud hele vejen, og præstationen lover godt for målet – Dansk Trav Derby.

Flemming Jensen var også på besøg-  selvfølgelig  – og vandt et supersprint på Huge Star.

I hurtigklassens opgør sad han bag O’Grady, der tog spids fra start, men slap til Solvato (Donato Hanover) med Veijo Heiskanen, da denne kom efter 500 m.

Siden var det let for Solvato, og selv om O’Grady nærmede sig noget til slut, var sejren sikker i 1.11.4a/1609 m. O’Grady nummer to i 1.11.4.

I dette løb var der come back for Neo Holmsminde, som Thomas Uhrberg forsøgte at sende til spids, men det mislykkedes, og siden blev det dødens.

Neo Holmsminde holdt tappert hjem til en femteplads i 1.12.2.

Aalborg-træneren Peter Jensen har en høj sejrsprocent, når han sender heste til start – og denne aften startede han to.

Den ene vandt –  Frozen (Orlando Vici) der ikke havde startet siden Harper Hanovers Minneløp, vandt meget sikkert for Jeppe Juel i 1.14.4/3140 m –præmie 50.000 SEK.