TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tripolini VP nyder USA

af | 7. okt 2017 | Nyheder

Den danske VM-deltager, Tripolini VP kom fredag formiddag, lokal tid ud af karantænestationen på JFK-lufthaven og blev kørt op til den amerikanske træner Paul Kelleys træningscenter, der ligger i Saratoga i Staten New York.

Mens de øvrige europæiske VM-deltagere er blevet opstaldet på Yonkers Raceway,  hvor der ikke  findes store folde, så vil Tripolini VP i de kommende dage kunne lade op til VM-løbet, The International Trot, i landlige omgivelser.

Jeppe Juel har nemlig sørget for, at familie-hesten er blevet opstaldet hos den amerikanske træner Paul Kelley på dennes flotte træningscenter i Saratoga.

Det er ikke helt tilfældigt, at den aftale er kommet i stand, for danske Rene Sejthen arbejder som second-trainer hos Paul Kelley!

Fredag formiddag kom Tripolini VP ud af karantænen på JFK-lufthavnen og blev i transport kørt op til Paul Kelley.

Tripolini VP og Line Holmsgaard blev genforenet fredag middag i Saratoga., Foto privat

Her stod hans staldpige, Line Holmsgaard klar til at modtage ham. Line har ikke set Tripolini VP imens hesten har stået i karantæne, så der var tale om en glædeligt gensyn!

På Kelleys træningscenter er der store fine folde, og Tripolini VP har allerede fået lov til at få løsnet muskæerne og smage på det amerikanske græs.

I dag, lørdag skal Rene Sejthen køre et let træningsarbejde med Tripolini VP.

Jeppe Juel og familie rejser til USA efter søndagens Kriterium på Lunden, og på tirsdag vil Jeppe Juel give Tripolini VP det sidste hårde træningsarbejde inden VM-løbet næste lørdag.

Se video med Tripolini VP i Saratoga