TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Trebol klar til Copenhagen Cup!

af | 6. maj 2016 | Nyheder

Den spanske traver Trebol er nu klar til at starte i Copenhagen Cup efter det franske centralforbund har ophævet et startforbud på hesten.

Trebol har haft startforbud imens man undersøgte de nærmere omstændigheder ved to positive urin-prøver, der var udtaget af Trebol i forbindelse med at den skulle starte i Criterium de Vitesse de Cote d’Azur på Cagnes sur Mer den 13. marts.

Spaniens stolthed . Trebol er nu klar til at starte i Broline Copenhagen Cup. Foto Gerard Forni.

Spaniens stolthed – Trebol er nu klar til at starte i Broline Copenhagen Cup. Foto Gerard Forni.

Der blev taget urinprøve af hesten efter startmelding den 11. marts samt på løbsdag den 13. marts, og begge prøver viste sig at indeholde Morfin og Oripavine.

Det franske centralforbunds undersøgelser har vist, at de to forbudte medikamenter fandtes i det foder, Trebol havde fået.

Træneren G. A. Pou-Pou får derfor ingen straf, men hesten diskvalificeres fra den fjerdeplads den besatte i løbet den 13. marts. Her løb den rekord 1.10.9.

9-årige Trebol, der i fjor fik sit internationale gennembrud ved at vinde Kymi Grand Prix, har i år vundet Prix de Luxembourg i Prix d’Amerique-weekenden.

I Prix de France 14 dage senere blev den nummer syv i 1.11.6. Derefter startede den på Cagnes sur Mer, og dens seneste start er i Prix de Bois de Vincennes på Vincennes den 26. marts, hvor den besatte en femteplads i 1.13.1/2700 m.

Trebol har tjent 557.862 Euro i karrieren, og er Spaniens mest vindende travhest gennem tiderne.

Flemming Sunn har i de seneste uger været i kontakt med såvel Trebols træner som det franske centralforbund, og har afventet den meddelelse, der nu fremkom i torsdagens franske ”travkalender”

Trebol er således nu klar til at starte i Broline Copenhagen Cup!

(kilde Le Trot Bulletin 5, maj 2016)