TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Travtræner opsiger storhesteejer

af | 26. apr 2019 | Nyheder

Hesteejeren var utilfreds med en femteplads til Estelle Brodda i kvalifikationsløbet til Dronningepokalen – og så opsagde træneren alle ejerens heste.

Sandra Soumala

Eskilstuna-træneren Sandra Luomala har haft 11 heste i træning – de otte var ejet af Henna Salonen eller firmaer ejet af dem.

Efter løbene på Åby Travet i aftes var det tilsyneladende en meget utilfreds ejer, der kontaktede træneren, og resultatet blev, at træneren Sandra Luomala opsagde samarbejdet med hesteejeren, der havde i alt otte heste i træning hos hende.

På Twitter forklarer Sandra Luomala sig:

-Det er ikke let at være travtræner. Jeg har haft en fantastisk start på året. Valgte efter løbet i dag at opsige alle mine heste og afbryde samarbejdet med min ”eneste” hesteejer efter meget ballade, råben og utaknemlighed efter Estelle Brodda sluttede på en femteplads i Drotnningens Pokal. At have det godt og roligt i kroppen er vigtigere end hvor trist og svært det nu bliver ude hestene. At finde hesteejere i dag er svært, men jeg håber, at nogen vil komme med en hest eller indlede et samarbejde med mig på en eller anden måde. Heste er ingen maskiner. Det er dyr. Husk det.

Sandra Luomala, der er startet som selvstændig træner i år, har haft 33 starter.

Det er blevet til 5 sejre, 9 anden- og 4 tredjepladser og 710.250 SEK i indkørte præmier.

Et flot resultat.