TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Travligaen fortsætter hele året!

af | 22. apr 2014 | Nyheder

travligaen_logo_1016763m

Storløbssæsonen står nu for døren, og det har fået flere til at tro, at den nyindstiftede Travligaen sættes på stand by. Men det er på ingen måde tilfældet.

–       Travligaen fortsætter hele året og med yderligere tre finaledage, så der er ingen grund til bekymring, forsikrer sportschef Flemming Sunn.

–       Henover sommeren vil de indledende afdelinger afvikles på søndagene i forbindelse med de danske V65-dage, og så er der planlagt finaler d. 6. juli i Aarhus (Grand Prix-weekenden), d. 12. oktober på Lunden (Kriteriumsdagen og DM) og d. 14. december også på Lunden. Der vil dog ikke være finale for Liga 1 på Kriteriumsdagen, hvor man i stedet kan kalde Dansk Mesterskab for finalen for bedste klasse.

Og også i 2015 vil Travligaen efter det planlagte være en del af travkonceptet herhjemme.

–       Jeg vil betegne Travligaen som en succes, og det vidner også tilbagemeldingerne fra de aktive om. Derfor vil det også være naturligt at fortsætte ligaen, og det er der også beudgetteret med i 2015 – og altså forudsat, at vores tildelinger forbliver på det aktuelle niveau, slutter Flemming Sunn.