TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Travheste løber for Knæk Cancer

af | 20. okt 2017 | Nyheder

De præmier som travhestene Garland Scott og CD vinder i løb i denne weekend går ubeskåret til TV2 og Kræftens Bekæmpelses fælles indsats mod kræft – Knæk Cancer.

I eftermiddag starter Garland Scott på Charlottenlund Travbane, og den præmie den vinder går ubeskåret til Knæk Cancer-fonden.

Det samme er tilfældet med C D, der ejes af Stald Challenger som på søndag starter på Billund Trav – her har træneren Kaj Jensen og Birger Jørgensen, også doneret deres procenter af en eventuel præmie som C D måtte vinde, til Knæk Cancer-fonden.

Karsten Lillebæk, der er ejer af Garland Scott, motiverer sin beslutning om at donere hestens eventuelle præmie i eftermiddag til Knæk Cancer på følgende vis:

Familiens travhest Garland Scott starter i dag på Charlottenlund og efter gode træningsarbejder anser vi den for at have god chance for at være blandt de allerførste. Derfor vil jeg donere dagens præmie (min. 2.000 kr.) til KNÆK CANCER.

Min familie har haft den forfærdelige sygdom tæt inde på kroppen, idet vi for næsten 2 år siden mistede vor kære mor / kone, Jette, efter næsten 10 års hård kamp.

Min far, Kurt Lillebæk, som mange i travkredse sikkert kendte, døde i 1995 af samme sygdom og min mor døde blot 3 år efter også af kræft, så en støtte til KNÆK CANCER er for os en selvfølge.

Hvis du ønsker at donere et beløb til Knæk Cancer-fonden så kan det gøres via dette link – klik her