TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Topsport i DanToto

af | Nyheder

V75-finaler på Solvalla og Prix de Bretagne, Orali og Ravenna på Vincennes – det er menuen i DanToto og på Racing Live i eftermiddag.

Der er fem dansktrænede heste til start i V75-finalerne på Solvalla. Flemming Jensen er manden bag de fire, mens Jeppe Juels ender More Than Enough til start med Kenneth Haugstad til start.

Flemming Jensen er fire gange til start på Solalla i eftermiddag. Kanal 75

Flemming Jensen er fire gange til start på Solalla i eftermiddag. Kanal 75

Ifølge spillerne er Flemming Jensens største chance for en sejr i eftermiddag med 4 Jetset i 5. afdeling, der er finalen i Diamantstoet. Den er pt næstfavorit på 32% af kuponerne.

Næste chance er 9 Red Rapide i 6 afdeling, der er tredjefavorit til 14%, mens såvel 2 Roto i 2, afdeling samt 1 O’Grady i 7. afdeling hører til i outsider-gruppen.

Det samme gør 7 More than Enough i 1 afdeling, der er afkrydset på 4%.

Eftermiddagens største favorit er On Track Piraten med Johnny Takter i 7. afdeling til 55%.

Finalerne virker meget åbne, men jeg har da meget stor fidus til 10 Sauveur med Åke Lindblom i 6. afdeling. den er favorit på 38% af kuponerne.

I Paris køres det første af de fire B-løb, der er forprøver til Prix d’Amerique.

Løbet, Prix de Bretagne har 18 heste til start og har Un Mec d’Heripre med Franck Nivard som favorit – denne dejlige Orlando Vici-søn er i øvrigt også min forhåndsfavorit til Prix d’Amerique!

Prix de Bretagne køres som 4. løb med start klokken 15.08.

To løb senere – med start klokken 16.10 køres 6. løb, Prix de Cosse de Vivien over 2100 m auto og med en samlet præmiesum på 75.000 Euro.

Selv om 12 Orali med Jeppe Juel er tippet som vinder i Frankrigs store væddeløbsblad, Paris-Turf står den her klokken 11.40 til 17 gange pengene, mens 14 Ravenna med Franck Ouvrie er til 12 gange.

I Plads står Orali pt til til mellem 4.9 – 6.7 og Ravenna til 3.4 – 4.5 –  der er spillet små 17.000 Euro

Så der kan blive gode penge at hente på de to danske heste i DanToto.