TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Topløb på Jarlsberg

af | Nyheder

Den norske bane, Jarlsberg slutter i eftermiddag sit Sommermeeting med en festfyrværkeri  af travløb med deltagelse af nogle af Nordens allerbedste heste. Og du kan spille og se løbene i DanToto.

Et af eftermiddagens sportslige lækkerbiskener er Anders Jahres Pokalløp med en førstepræmien på 200.000 NOK.

Kan Stelton fortsætte sin sejrsrække i eftermiddag?

Kan Stelton fortsætte sin sejrsrække i eftermiddag?

Her er lagt op til et forrygende møde mellem vor danske stjerne, Stelton med Jeppe Juel over for de norske B B S Sugarlight med Johan Untersteiner, Support Justice med Geir Vegard Gundersen og svenske Nothing But Class med Peter Untersteiner.

Stelton har ikke tabt et løb siden derbyet i fjor, men her kommer han på en meget vanskelig opgave.

Men han har slået de fleste af konkurrenterne – på Copenhagen Cup-dagen vandt Stelton således foran Nothing But Class og Support Justice.

B B S Sugarlight har været forrygende i de svenske V75-løb og vandt senest i 1.10.5a/1609 m på Halmstad og har over den aktuelle distance vundet i 1.12.1.

Support Justice, der i fjor vandt det norske Derby, trådte ind i eliten, da den overraskende blev nummer to i Oslo Grand Prix – og måske endda kunne have vundet med tidligere angrebsplads.

Siden har Support Justice vundet på Forus i 1.11.8a/2040 m, og i Norge er den på vej til at opnå idol-status.

Løbet er programsat til klokken 15.54.

En lille time senere afvikles eftermiddagens hovedløb, Ulf Thoresens Minneløp for 3-åringer over 2100 m auto. En førstepræmie på 500.000 NOK har betydet anmeldelser fra Holland, Finland, og Sverige.

Jontte Boy er favorit i Thoresens Memorial

Jontte Boy er favorit i Thoresens Memorial

Finske Tuomas Korvenoja sidder bag favoritten Jontte Boy (Love You), der er ubesejret i år i fem starter og blandt han sejrede han i Håkan Wallners Memorial  på Solvalla i Elitloppsweekenden i 1.11.5a/1609 m og senest har den vundet på Vermo i 1.13.1a/2100 m.

Men der er kapable konkurrenter som f.eks. Spartan Kronos (Muscle Hill), der har vundet sine tre seneste starter –  sidst i 1.11.9a/1640 m.

Også hoppen Juniata Hanover (Cantab Hall) har vist stor hurtighed – hun vandt senest suverænt i 1.11.5a/1609 m – og man kunne have valgt at starte hende i Hoppeløbet, der afvikles tidligere på dagen

Jarlsberg afvikler 12 løb og i rammeprogrammet er flere danske heste og kusk til start – du kan downloade baneprogrammet på dette link – klik her

På Rikstotos hjemmeside kan du finde tips til eftermiddagens løb – klik her