TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Topheste på ny svensk auktion

af | 15. jun 2016 | Nyheder

Tirsdag den 16. august afholdes en ny svensk årings-auktion på slottet Wenngarn uden for Stockholm – og det er virkelig spændende ungheste, der kommer under hammeren. To danske opdrættere har heste med på denne auktion,

Hvad med en hingst efter Maharajah – Giant Diablo?

Eller helbroder til Brad de Veluwe!

Bare for at nævne et par af auktionens meget spændende heste.

I alt kommer auktionen til at omfatte 90 heste – i nogle heste sælges kun løbsrettighederne, for opdrætterne ønsker at sikre sig disse heste til videre avl.

Auktionens indledes med salget af et føl fra i år efter Bold Eagle og følges op med en følhoppe i fol ved Bold Eagle.

Og så er niveauet vist lagt!wenngarn-2016

To danske opdrættere har fået heste med på denne Select auktion.

Det et Thomas Lind-Holm, der møder med hingsten Delerious Rain (Muscle Hill – Mystical Sunshine), mens Susanne Juel Nielsen har anmeldt hingsten Fernando Vixi (Love You – Wanda).

Delerious Rain er bl.a. helbroder til Odds on Amethyst, 5 år, der fortsat starter i Canada. Den har vundet 11 sejre i 37 starter, Tjent 214.520 dollars og sat vinderrekord 1.09.6.

På Elit-auktionen i fjor købte Thomas Lind-Holm en helbroder til Delerious Dust tilbage for 600.000 SEK, men solgt den 14 dage senere til hesteejere ved Bjørn Goop, hvor den er i træning.

Fernando Vixi er helbroder til Laura Vixi, der har taget tre starter i fire sejre. Sat rekord 1.15.1 og har tjent 105.500 SEK:

Kataloget til Wenngarn-auktionen ventes klart til Sprintermästar-meetinget i Halmstad, men en oversigt over de anmeldte heste kan ses på dette link – klik her