TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Top Winners lillesøster

af | 19. sep 2014 | Nyheder

På lørdagens auktion fremstiller den kendte nordjyske opdrætterfamilie Korfitsen Dream Vacation-hoppen, Beyonce Winner.

Vi har set mange gode Dream Vacation-hopper her i Danmark, og ikke mindst de resultater som Nobodybeatsthebeat diskede op med var med til at gøre Dream Vacation til en af dansk travsports mest benyttede hingste på forstsæd i flere år.

Som Nobodybeatthebeat vandt også Sunbeam Dansk Hoppe Derby.

61 Beyonce Winner

61 Beyonce Winner

Katalog nr. 61 Beyonce Winner har også på modersiden papirerne i orden.

Moderen Loctudy er trods det franske islæt i form af Florestan 75% amerikansk i blod, og har været en fint avlende hoppe.

Hendes første afkom, Pampino (Express Ride) satte rekord 1.12.8 og har tjent 1.4 mio. SEK og kvalificerede sig til start i det svenske Derby for Stig H. Johansson, hvor den dog sluttede uplaceret.

Pampino er i dag avlshingst i Sverige og hans første årgang er født i fjor.

Loctudy har fire danske afkom – ældst er Run Winner (From Above), der indledte karrieren meget lovende for Steen Juul, hvor den bl.a. vandt prøve til Jydsk 4-årings Grand Prix og siden Derby Consolation.

Helbroderen Top Winner er hos Henrik Thomsen, har startet 16 gange og har vundet 5 sejre. Den var nyligt nummer tre i Derby Consolation.

På Derbyauktionen i fjor solgtes A Great Winner – en helbroder til Beyonce Winner – til den succesrige Halmstadtræner Peter Untersteiner for 60.000 kroner.