TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Top 4- og 5-åringer mødes på Vincennes

af | 8. nov 2018 | Nyheder

Der er lagt op til et virkelig godt løb på Vincennes i eftermiddag med Prix Marcel Laurent doteret med 120.000 Euro tom hovedbegivenhed.

Let sejr med fast vat i ørene til Davidson du Pont med Jean Michel Bazire. i Prix de l’Etoile i 1.10.8/2200 m volte!! Foto Gerard Forni

Prix Marcel Laurent  for 4- og 5-åringer er det første storløb i Vintermeetinget og blandt tidligere vindere finder vi bl.a. Ready Cash, som vandt løbet to gange, samt danske Partout Simoni!

I årets udgave, der afvikles som 1. løb – fordi det er Quintet-løb – med start klokken 13.47, mødes 15 heste bag startvognen på distancen 2100 meter.

Det er et internationalt felt med heste fra Frankrig, Sverige, Italien og Norge, der stillet til start med hjemmeholdets Davidson du Pont (Pacha du Pont) med Jean Michel Bazire som favorit.

Davidson du Pont har fået sit store gennembrud i år, hvor den har vundet tre Gruppe 1-løb, nemlig Prix de Selection, Criterium des 5 Ans og senest Prix de l’Etoile, hvor den vandt i fornemme 1.10.8/2200 m volte!!!

Det er svært at se, hvem der skulle kunne true en Davidson du Pont i normal forfatning!

Danske Spil har også i eftermiddag udsat 50.000 kroner i V5-spillet, hvis der kun skulle findes 1 række med den rigtige kombination.

5 Davidson du Pont er et godt udgangspunkt i 1. afdeling og i 5. afdeling – et montéløb – er det svært at se en anden vinder end 8 Elladorra de Forgan (Gazoullis) med Franck Nivard – parret har senest vundet Prix de Elites, der et Gruppe 1-løb, i 1.11.8/2200 m volte!!

Hvis man holder de to afdelinger ugarderet koster det 3.528 kroner at lukke de tre andre afdelinger!

Yoann Lebourgeois, der jagter Jean Michel Bazire i championatskampen, er til start i seks af eftermiddagens løb, mens Bazire blot er ude tre gange.