To danske 2-åringer i millionløb

Både Panamera Racings Eric the Eel samt Peter B. Wilhelmsens All Wise As er blandt de 53 anmeldte heste til det italienske millionløb, GP Mipaaft Allevamento 2018, hvor finalen køres i Napoli den 9. december.

Fredag klokken 12.00 udløb anmeldelsesfristen til Europas største internationale løb for 2-åringer, GP Mipaaft Allevamento 2018, hvor finalen den 9. december på Agnano-banen i Napoli er doteret med i alt 3,3 millioner danske kroner – 440.000 Euro.

I alt blev der anmeldt 53 2-åringer – heriblandt to danske, Panamera Racings Eric the Eel (Muscle Hill) samt Peter B. Wilhelmsens All Wise As (Varenne), der begge er i træning hos Erik Bondo.

Der køres fire kvalifikationsløb til finalen og man har haft valget mellem at anmelde til disse kvalifikationsløb på banerne i enten Milano, Modena, Rom eller Napoli.

De to danske heste er anmeldt til Modena, hvortil der i alt blev anmeldt 13 heste.

Flest heste blev der anmeldt til Milano, nemlig 17, mens der var 10 til Rom og 13 til Napoli.

Fra hver kvalifikation går de tre bedst placerede  heste videre til finalen, hvor de fire vindere er sikret startspor mellem 1-4. toerne mellem 5 -8 og treerne mellem 9-12.

Løbene afvikles over normaldistance i Napoli er det 2100 meter – i Modena 2080 meter.

Det kostede 800 Euro at anmelde til løbet og ved startmelding 3.200 Euro.