TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

To amatørkuske disket!

af | 11. apr 2014 | Nyheder

car-center_racetrackDommerne havde en forholdsvis travl aften på Car-Center Racetrack torsdag aften, hvor to amatørkuske måtte lide den tort at blive diskvalificeret.

Første episode dommerne måtte vurdere var i 2. løb, hvor man bedømte, at Niels Christian Pedersen bag Teresia Fønix løb ned i banen i opløbet og fratog Treville Simoni nødvendig angrebsplads. Teresia Fønix “vandt” med et mulehår, men blev altså disket for ej at holde sin bane i opløbet.

Nicolai Olsens kørsel med Kimo i 7. løb fik også dommerne til at reagere, da han med små marginaler tog sin fri fra ryg på førende hest i opløbet for at nå frem til en kneben tredjeplads.

Nikolaj Andersen blev topscorer med den allerede nævnte sejr med Treville Simoni (Defi D´Aunou) og en heldig sejr med Steinman (Legendary Lover K), som sad uhjælpelig fast i ryggen på førende Sunsational Legacy, som kørt af Jens Arne Hansen sprang i starten af opløbet. Det gav frit frem for Steinman, der dog måtte overtales for at holde en godt gående M T Illustrious væk.

Jens Arne Hansen havde dog tidligere på aftenen vundet med Remember Dalimo (Lucky Joy), som på stregen nappede undervejs førende Alfas Emeraud.

Den lille kriger Nick Nock (S J´s Photo) vandt sin sejr nummer 16 i start nummer 105. Kasper K Andersen fandt gode rygpositioner hele rejsen og sejren var sikker. Nick Nock var spillet til bundodds 1.5 og samme odds stod lillesøsteren Wild Nock til i sin debut, men hun måtte nøjes med at være heroisk fjerde efter stor startgalop. Hun fylder, som brormand, ej heller meget på vorherres jord, men viser samme fighterinstinkt.

Dagens solstråle historie kom i 1. løb, hvor Christina Angelis endelig vandt sin første sejr med Obelix Østervang (Extreme Aunou). De har dannet par i 30 starter, så det var selvfølgelig en smilende kusk, der endelig kunne krydse stregen som vinder.

Her følger en liste over gårsdagens syndere:

1. løb:

Jonassen Tobias N., 100 kr., EJ FØRE FELTET KORREKT OP.

Pedersen Jan, 100 kr., EJ FØRE FELTET KORREKT OP.

2. løb:

Petersen Niels Christian, 750 kr., udelukkelse 140426-140503, EJHOLDE BANE I OPLØBET TIL GENE ELLER FORDEL FOR ANDRE.

4. løb:

Kjær Rene, 150 kr., UFORSIGTIG KØRSEL – FOR SNÆVER PASSAGE.

Kjær Rene, 150 kr., RÅBEN OG LARM UNDER LØBET.

Salee Lasse Frank, 150 kr., EJ TRÆKKE UD MED FEJLENDE HEST.

6. løb:

Olsen Mikkel, 300 kr., TRÆNGNING .

Simoni Jens, 300 kr., UREGELMENTERET DRIVNING

7. løb:

Andersen Kasper K., 150 kr., EJ FØRE FELTET KORREKT OP

Olsen Nicolai, 750 kr., TRÆNGNING M. INDFLYDELSE PÅ LØBETS RESULTAT.