TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tipseksperten Morten Juul!

af | 12. apr 2014 | Nyheder

Morten Juul har fået noget at prale af, udover at kunne træne heste.

Han kan også tippe, selvom spøgefugle nok vil påstå, at “blind høne også finder korn”. Men det blev bevist, da han sidste lørdag i Skive Travs tipskonkurrence ramte plet med sit forslag til 720 kr. Gevinsten blev på 147.280 kr. Morten Juul fortæller, at forslaget stod blank på Sensei Bob, og så havde han garderet Rocky P H med Omilo og vinderen Ourselves. Men desværre havde han ikke selv spillet V65.

Johnny “Skey” Nielsen er i øvrigt ukronet tipsmester i denne tipskonkurrence, da han har vundet den de fire gange han har stillet op. Men måske Morten Juul nu får has på ham.

Morten Juul er i dag på Lunden med tre heste, som han har disse kommentarer til:

Tarzan A P (Credit Winner) har god fart, men kan være ustabil, hvilket han også var i sit prøveløb, hvor han lavede en dum galop, men kom godt tilbage. Han kan vinde, hvis han går glat.

Sebastian Mølgård (Carmody Lobell) har trænet fint op til denne start. Han går på fire lette aluminiumssko, og jeg forventer helt klart, at han kan være med fremme. Vi springer nok over Lord Valentines Mindeløb i Skive, da jeg tror han vil være god i stayerløbene, da han er god til at slappe af undervejs.

Twist Shadow (The Liquidator) har ridetrænet henover vinteren og har på det seneste trænet intervaller og gået banearbejder. Han er meget flegmatisk i træningen og viser ikke det store, men han plejer at skærpe sig i løb, og han er en outsider.

Afslutningsvis så skal vi også runde Tyson A P, som Morten Juul trænede for Eigil og Bente Vester Andersen inden salget til Kent Knutsson, som vandt med Love You-sønnen i går på Kalmar, som omtalt andetsteds på Travservice.

– Jeg havde fem heste i træning for dem, og Eigil ville ihvertfald beholde Tarzan A P og en efter Varenne samt Tut A P, som trænede godt da. Så han valgte at sælge Tyson A P, som dengang havde en meget stiv forgang og virkede stor og tung i det, men man må sige, at Kent Knutsson har gjort det godt med ham, og hvem ved, måske han bliver den bedste af de fem!

MortenJuul2010