TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tilbage på sporet

af | 30. jun 2017 | Nyheder

Det sker ikke så tit, men sidst galopperede Stickittothem (Duke of York) som storfavorit i Århus og var ude af løbet, men det skal der rettes op på når Fyens Væddeløbsbane i eftermiddag kalder til væddeløb med nordiske puljer.

Men let bliver det ikke for den sejrsvante hoppe, der har trukket spor 7 bag bilen, men hun har tidligere flere gange vist, hvilken fin hest hun er og hun er med helt på stregen her.

Konkurrenter savnes bestemt ikke og det handler først og fremmest om Wonderboy (Ens Snapshot), der ganske vist ikke har vundet de sidste to gange, men det har foregået i Sverige og inden da vandt han tre sejre i træk i DK.

Men han er ikke eneste konkurrent til Stickittothem, for fra anden kommer også Ken Ecces Caddie Kasandra (Judge Joe), som ganske vist ikke har gjort meget væsen af sig på det sidste, men også været i hård konkurrence.

Alt i alt et ganske fint løb som samtidig er Ørbæk Markeds Ærespræmie.

Hun er også championtræner Birger Jørgensens bedste chance på dagen – måske lige sammen med Cult Egedal (Beaumont Hanover) i V4-finalen.

Han skal dog møde heste som Beautiful Kiss (The Liquidator), som tidligere har vundet på 1.16,3/1900 og Cheri de Vie (Quite Easy US), som længe har gjort det godt og sidst gjorde det godt efter galop som toer til Comanche Bounce på NFT.

De 12 løb – heraf de to sidste galopløb – køres i eftermiddag fra kl. 15.45 til ca. 19.15.

Baneprogrammet kan downloades her: Baneprogram