TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tilbage i sulkyen

af | 8. jul 2016 | Nyheder

Siden hun var toer med øjestenen Takeover Takeover den 10. december i fjor på hjemmebanen har vi ikke set Marie U. Hansen i sulkyen.
Det har der været en ganske god forklaring på, Marie?
– Ja, vi har jo fået en lille dreng og så er der jo også det praktiske med, at jeg lige skulle kunne passe køredragten efterfølgende. Efter kejsersnittet måtte jeg slet ikke bære noget som helst en måned efter, men det er gået nu og så må vi i gang igen, kommer der fra Marie U. Hansen.

Takeover Takeover vinder for Marie U. Hansen på hjemmabanen

Takeover Takeover vinder for Marie U. Hansen på hjemmebanen – Foto: RH Foto

Knap 30 år gammel og med 35 sejre i 409 starter på samvittigheden er Marie samboende med Tobias i Glostrup.
– Ja, det går jo egentlig rigtig godt, men vi ville meget gerne finde et hus ude på landet så der ledes i øjeblikket.

2 gange skal Marie ud torsdag aften på Nykøbing F. Travbane, men hvad med træning op til disse starter?
– Ja, det er jo ikke blevet så meget af det. Jeg har bare lige været ude og lufte Arthur og så må jeg træne videre i dagene op til løbene. Jeg er meget spændt og lidt nervøs, men jeg glæder mig til turene.

Hvad synes du selv om chancerne?
– Hvis ikke jeg laver alt for meget kludder i det med Arthur Halbak skal han jo være en rigtig god chance. Han er dog en gadedreng så han kan finde på lidt af det hele. Hvis ikke han galopperer eller finder på andre narrestreger skal han være med i sejrskampen.
– Takeover Takeover glæder jeg mig meget til at komme ud med igen. Han ser ikke rigtig ud til at have fundet humøret fra sidste år, hvor det gik over al forventning, men vi må forsøge alligevel, slutter Marie U. Hansen inden sønnen igen kræver hendes opmærksomhed.